18. 4. 2012

Leonard v dárkovém balení

Channah má dnes narozeniny - a hned těsně po půlnoci dostala ten nejbáječnější dárek pod sluncem. Vlastně tehdy ještě pod měsícem.

Nejprve jsem si ho ale musela uhádnout - dostala jsem následující indicie: Zuzka, pralinky, klobouk, sv. Petr a řízení. Neříkaly mi vůbec nic, proto jsem na to šla odzadu. Co bych dostala nejradši ze všeho? Hmmm... lístky na koncert Leonarda Cohena! Klobouk, to by sedělo. Pralinky? Belgické? Bude mít turné po Evropě, možná bude i v Belgii. Řízení - no jasně, pouštím si ho, když řídím auto! Zuzka bude Suzanne a sv. Petr nevím, ale to je fuk, vycházel prostě jasný Leonard :D (pro doplnění - koncert bude v Gentu na náměstí sv. Petra, jak mi bylo později odtajněno). Myslela jsem, že se radostí pominu, jen můj milý obdarovávatel se tvářil poněkud kysele, protože se těšil, že mě bude zapeklitými indiciemi trápit celý den, a ne že dárek uhádnu hned po půlnoci :))

Můj dnešní narozeninový vzhled - omlouvám se za kvalitu fotek, posloužit musela samospoušť ze skříně :)

Svetřík - sekáč, 65Kč; sukně - sekáč, 72Kč; punčocháče - Orsay, 120Kč; kabelka - sekáč, 120Kč; lakovky Clarks - sekáč, 220Kč; deštník - Stoklasa, 239Kč.










10 komentářů:

Bellami řekl(a)...

Všechno nejlepší Haničce k narozeninám! (Hanička je podle mě mimochodem nejhezčí jméno) Lístky závidím...

Anonymní řekl(a)...

Všechno nejlepší, zpěváka neznám, ale písnička hezká a hádanka ještě lepší!

Anonymní řekl(a)...

Blahopřeji, taky mám dnes narozeniny a včera měla Victoria Beckham, výročí by slavil i pan Kaplický... samá hvězdná společnost :-).

Heather ♥ řekl(a)...

Všechno nejlepší máš pěkně sladěno ♥

Vita řekl(a)...

Všechno nejlepší!

Anonymní řekl(a)...

Gratuluji! Krásný dárek!!!

Channah řekl(a)...

Moc děkuju za přání!!! :)

Anonymní řekl(a)...

Channah, já vás miluju! :D
Úplně jsem zapomněla hlídat, jestli Cohen nebude mít turné - a dozvím se to tady :)).

janča grillča řekl(a)...

dodatečně přeju všechno nejlepší! a závidím takový dárek, nezlobila bych se :)

Anonymní řekl(a)...

odskočila jsem si sem z Modniho pekla dnes poprvý a asi zajdu častěji; hlavně ale začnu zas vyrážet na "lovecké výpravy" do sekáčů, to je jiná zábava, než se nechat okrádat ve značkových buticích....