20. 11. 2012

Křest svěcenou vodou

Minulou sobotu se v budějické vinárně Solnice konal křest naší knihy Kostýmy pro orientální tance - a byla to veselá událost. Úvodní roztomilý taneček na oslavu kostýmu a jeho vzniku v choreografii Olgy jsme odtancovaly s vervou:




Po skopičinách již následoval (téměř) vážný křest - na fotografii vidíte tři autorky (mě, Olgu a Ivu). Nejsme barbarky, abychom naši krásnou knihu olepily šampaňským, křtila tedy Olga svěcenou vodou z Ruska, nezapomněla pokropit také nás (ruská svěcená voda je zjevně dobrá pro "byznys", předpokládám tedy, že se bude dařit nejenom knize, ale i nám :)

Společné foto všech, kdo se na knize podíleli (na unikátním snímku vidíte i oba fotografy - Dana Krále a Jirku Tvaroha):


A teď už k šatům: na křest jsem si vzala šaty od Dorotky (http://www.dorothyperkins.com) - ve slevě za 12 liber (poštovné bylo zrovna zdarma). Líbí se mi moc jejich střih, který si hraje s liniemi a optickými iluzemi, vtipným bonusem mi přijdou být "vesmírné" rukávky.  Boty Donna Christina Aukro, 300Kč; kabelka - sekáč, 120Kč.

Foto Daniel Král - http://www.kral-production.cz/  (podívejte se na jeho krásné fotky přírody, svateb a samozřejmě tanečnic :) )




Křest dále pokračoval tanečními vystoupeními (o těch snad zas příště) a volnou zábavou - musíme zas napsat nějakou knihu, abychom měly záminku pro další křest...

6 komentářů:

THE ADORABLE DREAM řekl(a)...

Je hezké, že jste křest pojaly vtipně a s nadhledem, moc hezky se na to dívá:) A ty šaty ti perfektně sedí, moc se mi líbí,jak rafinovaně zužují linii křivek:)

Unknown řekl(a)...

Jo, tak přesně na tyhle šaty jsem koukala v sobotu ve slevě... Moc Ti sluší! Muselo to být super. Veronika

Anonymní řekl(a)...

Krásné, jen právě to zužení linie Vám podle mě moc nesluší, dělá Vás to zbytečně hubenější, to určitě nepotřebujete :). A taky se mi moc líbí líčení :)

Bella řekl(a)...

Hezká společnost, krásné šatičky :-)

WorldByBella

Channah řekl(a)...

THE ADORABLE DREAM: děkuju! :)

Veronika: a jaké sis nakonec pořídila? :) DP je mor!

Anonymní: díky za názor - určitě zeštíhlují, což opravdu nepotřebuju, ale zároveň i vytvářejí křivky, což se mi zas líbí :) A děkuju za pochvalu!

Bella: díky :)

Anonymní řekl(a)...

Hello! Somеone in mу Facebooκ group shaгеd this
website with us sо Ӏ came to take а look.

I'm definitely loving the information. I'm bοok-marking and
will be tωeeting this tο my followers! Fantaѕtic blog аnd supеrb
desіgn.Watch Merlin Season 5 Episode 9
Here is my homepage - Merlin Season 5 Episode 9 With All My Heart