30. 11. 2012

Sanchez Ramirez a zlatostříbrný Duisburg

Před rokem jsme se s tanečnicí Wardou radovaly ze zlata na mezinárodní soutěži Bellydancer of the World. Letos jsme se do Duisburgu vypravily opět - já, Warda a má milovaná taneční skupina Aiwa! tribe.

Vlastně si nejsem tak úplně jistá, jestli jsem neměla být v tango fusion, našem prvním tanci, hned diskvalifikována - přihlásila jsem se jako tanečnice Khalida a na pódium vešla jako Pablo Sanchez Ramirez... Navíc pěkný otloukánek, alespoň ze začátku tance :) No posuďte sami:





V pohybu nás můžete vidět zde (stejná choreografie, video je ale z Aiwa! festivalu 2012):


Nebudu vás dlouho napínat, porotu zjevně naše latinskoamerická domácnost pobavila a byly jsme odměněny 1. místem (kategorie fusion duo) :)

(na fotce z předávání cen jsem už demaskovaná)

S mými aiwičkami jsme tančily flamenco fusion v krásné choreografii naší ohnivé členky Manuely - a opět se zadařilo, i bez mužského prvku jsme získaly 2. místo (kategorie fusion group):




Celý výlet byl báječný - dámská jízda, spousta inspirace a krásných tanců, příjezd "holandské podpůrné sekce" našich přátel (podporovali nejen potleskem a fanděním, ale i velkou taškou plnou jídla) a na závěr návštěva místní indické restaurace, kde snad ještě lepší než jídlo byl španělský číšník, který nad každým přineseným talířem nebo sklenicí sehrál malou dramatickou etudu. Jediným negativem se tak stala dvanáctihodinová cesta autobusem (plus cesta vlakem z Düsseldorfu do Duisburgu a počáteční přeprava z Budějic do Prahy). Při noční cestě autobusem zpátky jsem nemohla spát a po příjezdu do Prahy mě uvítala obrovská zářící reklama na jakýsi časopis s velkým titulkem "Spánek se přeceňuje!" :))

Na závěr ještě jedno autentické zákulišní foto mobilem s našimi cenami:


Nezbývá než zvolat: Aiwa!!!
(arabsky "ano!"; jinak též výraz radosti z tance a života - pozn. překladatele)

6 komentářů:

Adivey řekl(a)...

Tak to moc gratuluji! Jen tak dál! Že Vám to všem moc sluší už asi netřeba opakovat :)

Unknown řekl(a)...

gratuluji!

mimochodem, při první fotce jsem si vybavila tvůj článek z Módního pekla - ten o pánském stylu pro dámy (sice to není úplně můj šálek kávy, ale tvoje kalhoty bych brala hned!)

Liška ryška řekl(a)...

Bravóó! Gratuluju! Obdivuju.

Krása jako obvykle.

Anonymní řekl(a)...

Gratuluji k úspěchu, a ty "pánské" kalhoty jsou parádní, na ženách mi přijde tenhle styl velmi sexy...

Anonymní řekl(a)...

Channah, ten pánský styl byste mohla nosit časteji. NESKUTEČNĚ VÁM TO SEKNE!

Anonymní řekl(a)...

Neuveritelne narcisticka do sebe zahledena chudinka s vyzablym telem, velkym zadkem a umelymi kozami, skrznaskrz falesna jako ty jeji divne převleky.Tak znam Chrchlídu já.Fotky jsou naaranzovane na maximum, ale ta realita...