30. 1. 2013

Blahodárné mrholení

Znáte ty chladné dny, kdy ani neprší, ani není sucho, kdy pouze nepříjemně a vlezle mrholí? Nepomůže vám deštník ani klobouk, drzé mrholení se vám do tváře stejně dostane. S počínající oblevou a teplotami nad nulou se ho jistě brzy dočkáme. Mám pro vás převratnou novinku, která změní váš pohled na mrholení a vy jej budete vítat s nastavenou tváří - nevěříte? Kdysi mi jakási osvícená osoba sdělila to úžasné tajemství: "Deset minut pobytu v mrholení má na tvář stejně blahodárný účinek jako hodina na kosmetice!" Tak - pokud vás v tuto chvíli napadlo pět vědecky ověřitelných faktů, které tuto úžasnou teorii vyvracejí, nechte si je laskavě pro sebe. Já si hodlám nadále žít ve své šťastné víře v pozitivní účinky mrholení. Jen by se mi ještě hodila nějaká podobná zaručená teorie na sníh, brzké stmívání a mráz. Neznáte nějaké?

Kabát - 220Kč, sekáč; šaty - 400Kč slevy Orsay; boty - sekáč, 250Kč; kabelka Gregorio - 1250Kč; rukavice - po mamince

foto: Tomáš Pinter, http://www.fotopatracka.cz/fotograf/card.php?uid=96128&h=100&crd=1





14 komentářů:

alenka řekl(a)...

Mraz robi cervene licka a to vyzera skvele ;-)

Malin řekl(a)...

Na tvář možná blahodárné účinky má, ale mému účesu většinou moc nesvědčí :D.

Anonymní řekl(a)...

Obdivuji vaši kabelku a celkově se mi to moc líbí. Můžu být zvědavá a zeptat se, jestli kromě sekáčů někdy nakupujete i na VotočVohoz? Lucie

Anonymní řekl(a)...

Ano kabelka nemá chybu:)
A moc se mi líbí ta červeno-bílá kombinace!
Nikola

Channah řekl(a)...

Alenka: to by šlo :)

Malin: je to tak, ale já se úpěnlivě snažím hledat pozitiva! :D

Lucie: zatím ne, já se celkem bojím kupovat něco, co nemůžu zkusit. I když e-bay občas risknu.

Nikola, Lucie: Mimochodem teď má Gregorio nějaký výprodej: http://gregorio.com.pl/sklep/?lang=en (jsou to polské stránky, ale posílají do Čech za české poštovné - oproti Gregoriovi v ČR mají stejné zboží, ale poloviční ceny)

Anonymní řekl(a)...

V mrazu tělo spotřebuje víc energie na zahřátí, takže by se dalo tvrdit, že v mrazu se hubne a to taky není špatné ;-). Ten kabát je dokonalý, nějaký takový jsem marně sháněla celý podzim ( a odmítala dát dva tisíce za 100% polyester ).

Channah řekl(a)...

Anonymní: já nechci hubnout! :D Také mě někdy šokuje, kolik si obchody řeknou za kabáty z uměliny - tenhle má 62% vlny, původní cenu ale netuším.

Le blog de Pipi řekl(a)...

Ahoj Channah, už delší dobu obdivně sleduji Tvoje barevné a retro kreace. Červený (nebo vůbec barevný) kabát je myslím ideální bojovou pomůckou proti takové té ušmudlané zimě, kdy ještě/už není sníh, ale jaro ještě v nedohlednu. Na člověka v tmavém kabátu by snadno padla trudomyslnost, barevné svršky však člověku nedovolí padnout do deprese, že? A už vůbec ne zapadnout mezi všemi těmi tmavými lidmi... Mnoho zdaru přeje Pipi :-)

Anonymní řekl(a)...

Podle mě jste jedna z mála, který retro sluší. A to hodně. :)

Anonymní řekl(a)...

Krásné, až na ty přetočené punčocháče. :-)

Anonymní řekl(a)...

Vysoce sofistikovaný boj proti pošmournému počasí. Jen mě trošinku ruší ty punčocháče - nemají být ty "štráfky" rovnoběžně s delší osou nohy nebo je to záměr, mít je překroucené?

Channah řekl(a)...

Díky moc všem :) Štráfky jsou na punčocháčích jakoby do spirály, možná bych je měla spíš víc překroutit, aby nevypadaly jen jako křivě oblečené.

Unknown řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Unknown řekl(a)...

Ta kabelka je prostě nádherná!:) Už tento blog sleduju dlouho a teprve teď jsem se odhodlala napsat. Moc se mi líbí celý outfit (po červeném zimním kabátku toužím, ale nikde nemůžu najít takový, který by mi seděl a byl lichotivý k postavě - ve všem vypadám jako generál:)).
Těším se na další příspěvky, fotky a inspiraci:)