8. 1. 2013

Živé šperky Adély Pečlové

Adélu Pečlovou, talentovanou návrhářku šperků, jsem znala již z dřívějška - vytvořila pro mě péřové čelenky na burlesque taneční vystoupení. Když mě oslovila s nabídkou spolupráce, ráda jsem s prezentací kolekce jejích šperků souhlasila. Autorské šperky, ač jsou vytvořeny z chladného kovu a skla, působí neuvěřitelně živě - tepnami z jemného pletiva proudí drobné skleněné kuličky, část kolekce je doplněna kontrastní měkoučkou králičí kožešinou. Více naleznete na www.adelapeclova.cz






12 komentářů:

Channah řekl(a)...

Více fotek šperků, méně fotek mě - ještě jednou děkuji za komentáře pod předchozí verzí článku, já vím, že to se mnou myslíte dobře a chybami se člověk učí. (Kdo nestihl, přišel o ne-úplně-šťastné reklamní fotografie :)

luciekoli řekl(a)...

Nedá mi to a musím se zeptat - co na těch fotkách bylo špatně? Některé byli skvělé, jiné se mi líbily míň, ale asi nevidím důvod, proč je schovávat... Jsi to ty a tvůj blog a například já sem chodím i proto, abych viděla tebe, tvůj vkus, co děláš a podobně. Tak proč jsi je vymazala?

Mesneyi řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Channah řekl(a)...

Luci.K: Fotky jsem smazala proto, že na ně reagovalo 17 čtenářů a žádnému se nelíbily, nedělaly proto šperkům dobrou vizitku. A i já jsem ohledně nich měla smíšené pocity. Šperky se naopak líbily, proto si myslím zaslouží kvalitní prezentaci.

Viera: Bohužel nemám - mrzí mě to, protože make-up i celkový styling byl myslím moc vydařený, bohužel jsem měla k dispozici jen ty čtyři fotky. Je to ale inspirace pro příště :)

luciekoli řekl(a)...

Je to škoda. Teď mi to přijde už jen jako reklama, když to tak řeknu. Před tím to mělo důvod - bylo to spojené s tebou. Fotila jsi se se šperky, a tak bylo logické, že se to tu objevilo.
Jistě, je to můj názor, ale v tuhle chvíli to na mě působí jen jako PRko šperkařky. Nechci, aby to vyznělo nějak zle. Práci Adély Pečkové jsem viděla už několikrát před tím a vždy mě nadchla, jen teď prostě už nevidím ten důvod, proč se to objevuje zde.

Ani řekl(a)...

Fotky byly objektivně špatné jako reklamní fotografie, protože na nich nebyly šperky v hlavní roli, ale jinak byly dobré. Takhle je článek o ničem, souhlasím s Luci K.

Channah řekl(a)...

Luci.K: To je jednoduché, teď je to článek o špercích, které se líbí blogerce Channah. Reklama je to neplacená, ty šperky jsou prostě krásné a mým cílem bylo je čtenářům představit. Proto si myslím, že i bez mých fotek mají šperky u mě na blogu místo :)

P.S. Ve čtvrtek a pátek mám naplánované další focení, tak se nebojte, fotek mého obličeje a šatů si užijete až dosytosti ;))

Finette řekl(a)...

Skoda... Fotky byly moc pekne, i kdyz sperky na nich temer nebyly videt :o) Vlastne o spercich jsem se docetla az z textu kolem. Moc se mi libila obzvlaste ta prvni a mala poznamka na okraj: "bez ofiny" ti to slusi mnohem vic.

Anonymní řekl(a)...

Šperky by byly mnohem hezčí bez králičí kožešiny. Terka

Anonymní řekl(a)...

fuj kožešiny,bez nich by to bylo daleko hezčí. šperk z lidské kůže byste asi taky nenosily, tak nevím,proč nosit na krku mrtvého králíčka.

night.shine řekl(a)...

nechápu to.. zvířata se musí zabíjet už i kvůli šprkům? to opravdu lidé už nemají srdce a myslí jen na sebe a na své okrášlení? naco je potom člověk krásný zvenku, když uvnitř je to zrůda, která si na objednávku nechá zabít zvíře, aby vypadal/a dobře? :-( opravdu, toto mi už hlava nebere. jsem upřímná, nebudu se omlouvat za názor, tohle mě opravdu rozčílilo...

Channah řekl(a)...

Nepochybuji, že onen králík šel na pekáč, nebyl tedy zabitý kvůli šperku... Pokud nejíte maso, tak to samozřejmě respektuji, ale nepohoršuje mě, že se využije kožešina, která by se jinak vyhodila. Králík přeci není norek, který se chová jen kvůli kožichu.