31. 3. 2013

Aiwa! tribe - focení s Jirkou Tvarohem

Tenhle příspěvek potěší zejména příznivce mých tanečních aktivit - ale doufám, že nejen je. Já a má skupina Aiwa! tribe jsme fotily se svým "dvorním" fotografem Jirkou Tvarohem . Z výsledku jsem nadšená, myslím, že je z fotek vidět, jak k sobě máme s "Aiwičkami" blízko :)









9 komentářů:

Unknown řekl(a)...

opravdu nádherné...

JINA řekl(a)...

Vskutku nádherné!!! a musím, říct, že máte opravdu krásné, stylové a propracované kostýmy! Moc Vám to všem sluší!

Anonymní řekl(a)...

Krásné fotky. A odkud jsou ty řasy, prosím? :-)

Anonymní řekl(a)...

Líbí se mi detail u podprsenky modrých šatů - pochopila jsem správně, že našitý kousek nařasené růžové látky je zde kvůli případnému riziku odhalení nechtěného? Velice dobrý nápad :-). A můžu říct, že jsem snad neviděla hezčí kostým než jaký je na fotce s vějíři - ten béžovomodrý. Všechny orientální kostýmy mi přijdou víceméně na jedno brdo - sukně buď kolová s korálkovým pásem či uplá s prostřihy a tunami cingrlátek, nedokážu popsat proč, ale tento na mě působí "celistvým" dojmem, neřvou z něj obří Swarovski kameny, aby se vyvolal falešný dojem luxusu.

Channah řekl(a)...

Děkuji za reakce!

Řasy jsou z H&M - jedna tanečnice si je přinesla na focení a hned jsme podnikly improvizovanou výpravu do nejbližšího "háemka" a koupily stejné řasy téměř pro všechny :)

Anonymní: Přesně tak, navíc růžová látka je i ve vsadce sukně, na fotkách to bohužel vidět není. Ten kostým na fotce s vějíři šila Dita Máčová - je na něm použita krajka po mé babičce, detail je vidět u té poslední portrétní fotografie. Návrh kostýmu je naše společná práce, měnil se v celém průběhu šití. Musím říct, že je to můj nejoblíbenější kostým na "klasiku".

Anonymní řekl(a)...

Musím pochválit kostýmy, jsou opravdu krásné, nejvíc se mi líbí ten s vějíři...ale co mě bije do očí, to jsou nepadnoucí podprsenky...jak se vám s tím tančí? Z fotek mi připadá, že to ani není příliš lichotivé. jinak ale krása, pokud budete mít představení na Severní Moravě, moc ráda se přijdu podívat :)Bára

Unknown řekl(a)...

Fotky se moc povedly! A ten Tvůj modrý kostým je nádherný. Veronika

Channah řekl(a)...

Bára: Děkuji za pochvalu :) S podprsenkami můžu mluvit jen sama za sebe - a právě proto, že v kostýmech tančím a nejen pózuji, dávám si dobrý pozor, aby obvod těsně seděl a košíčky neodstávaly... Právě u toho petrolejového/modrého mi švadlena všila ty růžové vsadky, aby byl košíček zavřenější. Jestli budeme někdy na Severní Moravě tančit, přijďte nás zkontrolovat :)

Veronika: díky moc!

Stania řekl(a)...

Radost pohledět!