17. 5. 2013

Baletčino triko

Nevím, jak vy, ale já docela často bojuji s úkazem zvaným "kvalitní triko" - ne ke všemu se hodí halenky a košile a občas zkrátka v zájmu jednoduchosti zatoužíte po nepřetáčivém, dobře ušitém, střihově lichotivém a vůbec všeobecně nositelném triku. Řetězce typu H&M, C&A a podobné mě v tomto směru vůbec nenadchly, v M&S na mě nemají velikost, od Dorotky mi sice trika sedí, ale nosím je spíš na cvičení, stylově mě úplně neoslnila. Až nedávno mi jakási dobrá duše doporučila tuto adresu:  http://www.mangooutlet.com/CZ/outlet - outlet Manga. Jiné zboží než trika jsem zatím objednat nezkoušela, trik jsem ale nakoupila zásobu a jsem jednoduše nadšená.  Zasílají do ČR za poštovné 75Kč, nad 1250Kč zdarma a zboží mi dorazilo do týdne. Navíc vedou i střih připomínající baletní trikot, ta jsem si nabrala rovnou tři (po 199Kč). Ne každému asi vyhovuje větší výstřih i na zádech, já tenhle styl ale miluju a připomíná mi mé baletní hodiny v dětství :) 

P.S. Zorka se samozřejmě musela focení též zúčastnit, zaujal ji dálkový ovladač :)






13 komentářů:

Bežkyňa řekl(a)...

Neskúšala si si to tričko dať do sukne?

Unknown řekl(a)...

Dobrý tip! Ty ceny jsou fajn a základních triček není nikdy dost... já na ně většinou chodím do FF, ale některé sezony je výběr lepší a jindy prostě horší (naposledy na mě neměli velikost). Na černé roláky chodím do Newyorkeru. Tenhle baletní střih se mi líbí, mám takhle pár body - k sukním do pasu a drdolům vypadají skvěle. Veronika

Shraven řekl(a)...

Nemůžu si to odpustit... Máte překrásnou postavu! :) V tom tričku to perfektně vynikne. (A chci ho taky - výstřihy na zádech se mi moc líbí.)

karoleenah řekl(a)...

Krásná sukně, tričko je taky super. Škoda, že v Mango outletu nemají rovnou ty trikoty, pár bych do baletu potřebovala a Grishko jsou vydřiduši. :)

Anonymní řekl(a)...

Triko do sukni a bude to hned lepší :)

Unknown řekl(a)...

Karoleenah: Grishko je nechutně drahý, ale body z příjemného materiálu, hodně na tělo s pěkně symetrickými výstřihy mívají v Tezenis, pár jsem jich ulovila i v jejich outletu, v zimě je nosím pod všechno. Veronika

Lucie řekl(a)...

Děkuji za tip, hned jsem si dvě objednala :-) Faktem je, že nyní nemám ani jedno triko s dlouhým rukávem, protože v řetězcích jsem v posledních třech letech nesehnala nic uspokojivého. Tak uvidíme, jak budu spokojená :-)

Channah řekl(a)...

Díky, díky :) Ad triko do sukně - v jiném případě souhlasím, tahle ale má takové černé pružné sedlo a s trikem dovnitř nevypadá dobře...

Anonymní řekl(a)...

Díky za tip, taky bych si vybrala. :-) Jak je to prosím s velikostmi, odpovídají těm běžným tady např. v C&A, F&F nebo jsou spíš větší či menší?

Martina

Mladatko řekl(a)...

Díky moc za odkaz, hned jsem trika objednala, ovšem bílá a černá barva už v té chvíli byla vyprodaná:-)Nicméně pro jistotu jsem vzala vel.M i L od jiných barev a bohužel vel.M mi je dosti těsná:-( Pokud by někdo z Prahy měl zájem, můžu prodat za původní cenu(bez poštovného) 2x triko vel.M zelená + 1x triko vel.M korálová.Dáša

hanivkuchyni řekl(a)...

Dobrý den,
já bych o trička zájem měla, jen se také bojím, že by mi M bylo těsné..většinou mi M je, spíš mi bývá krátké. Nejezdíte někdy do ČB, že by byla možnost vyzkoušet?

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, mohla bych taky poprosit o odkaz? marne je vsude hledam... nejlepe na mejl anna.smrzova@email.cz... dekuju moc!:)

viralbrothers řekl(a)...

Moc fajn a ta zelená je prostě dokonalá :)