4. 5. 2013

Flowerpower of Amsterdam

Z Amsterdamu jsem se vrátila odpočatá, nadšená a s kufrem naditým úlovky z blešího trhu (článek o trhu vyjde na Módním pekle, tak vás budu ještě chvíli napínat, samozřejmě vám ale co nevidět nafotím své bleší úlovky a popíšu amsterdamské dojmy). Atmosféra jara a svobodomyslného města se na mně zřejmě podepsala, protože kromě nově vybarvené hlavy kombinuji barvy snad ještě divočeji, než je mým obvyklým zvykem. A cítím se v nich báječně. 

Na fotkách najdete prozatím dva mé bleší úlovky: koženou kabelku s pavoukem (3 eura) a brož ještěrky (stříbro a jakési kameny, 3 eura). Zelené boty jsou značka Mephisto (český sekáč, 190Kč).





A několik instagramů z dnešního venčení:





5 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Pěkný den! Ještěrka a pavoučí kabelka jsou kouzelné! Také se mi moc líbí Vaše nově barvené vlasy! Snad to dělá Vaši pleť ještě hezčí a jemnější ;) Krásný víkend Vám přeji,
Gi.

P.S. Máte-li chvilku času, ráda bych od Vás slyšela rady a názory na moje outfity, které mám na svém blogu. Budu nesmírně ráda. Předem děkuji.
http://gianglook.com/

Martina, Elegant 40 řekl(a)...

Tahle barva ti sluší a hezky ladí s outfitem.

Anonymní řekl(a)...

Myslím, že ani batva vlasů, ani míchání barev, nejsou krok dobrým směrem. Ale chápu prvotní nadšení, také to tak mívám :)

Veronika řekl(a)...

Ještěrka, šátek a kalhoty jsou super! Barva ti sluší. :)

Anonymní řekl(a)...

Barva vlasu je super, zbytek je neslusivy a nevkusny.