3. 5. 2014

Ples hupejrů

Jednou takhle o půlnoci jsme se s kamarádkou Eliškou rozhodly, že se zúčastníme tématického upírského plesu. Neb jsme obě důsledné, objednaly jsme si z e-bay upíří zuby, umělou krev, kovové masky, začaly ladit kostýmy a hledat na youtube tutorialy na upíří líčení - to vše téměř dva měsíce předem.

Kovové masky se po cestě z Hong Kongu ztratily a vrátily se zpět k prodejci. Zuby dorazily Elišce (mně ne, ale naštěstí objednala dvoje), ale zjistila, že jsou příliš velké - nevadí, srdnatě vyrazila spolu s babičkou do lékárny zakoupit lepidlo na zubní protézy.

V den plesu (a focení s Karolinou Ryvolovou) jsme se sešly u mě doma a nadšeně započaly vampejří transformaci. Krev Eliška zapomněla - nevadí, hlavně, že máme zuby. Naplnily jsme zub lepidlem, záhy jsme ale zjistily, že lepidlo na protézy je růžové a prosvítá skrz bílé zuby. Nevadí. Připevňujeme zuby lepidlem a zjišťujeme, že jsou natolik velké, že nemůžeme zavřít ústa. Lepidlo nechce schnout. Zíráme na sebe, neschopné zavřít pusu a dostáváme nekontrolovatelný záchvat smíchu. V tu chvíli zvoní fotografka Karolína - otevírám dveře s otevřenou pusou, ze které trčí růžové zuby, a přesně v ten moment se mi z koutku otevřených úst spustí slina. Karolína takový začátek focení asi nikdy nezažila, málem musela obě upírky smíchem zlomené v pase křísit. Naštěstí - zuby šly ven a focení se (myslím) i přes všechny nástrahy velmi vydařilo...

Foto: Karolina Ryvolová http://500px.com/KarolinaRyvolova
Hupejrky - modelky i make-up: Channah a Lissa






6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Óóó..Vy jst naprosto boží....

Anonymní řekl(a)...

Uzasny make-up, tenhle styl vam vazne slusi, mela byste se dat na gotiku :-)

Anonymní řekl(a)...

Tak to je mazec, je vidět že jste se do toho pěkně položily :)

Vita řekl(a)...

Ty fotky jsou dokonalé a díky popisku chápu, proč jsou ústa na všech snímcích zavřená. =D

Anonymní řekl(a)...

Channah, tady to laděni do gotického stylu vám strašně sedí. Je mi jasné, že se podle toho nedá vybírat, ale vypadá to mnohem líp než styl "pinupka" (i když i ten vypadá moc dobře, ale gotika ještě líp! :)). To líčení nemá chybu.

Channah řekl(a)...

Mockrát všem děkuji! A souhlasím, holt jsem spíš typ na anemickou upírku, než na plnokrevnou pin-upku ;) (i když mě ten pin-up zkrátka strašně baví).

A děkuji za pochvalu make-upu, byl to můj první pokus o nějaké dejmetomu extravagantní líčení.