28. 9. 2014

Srdce a růže z Londýna

Na počátku všeho stála (jak jinak na tomto blogu) návštěva sekáče a koupě nenošených šatů od značky Hearts and Roses London (http://www.amazon.co.uk/Dresses-Hearts-Roses) za 200Kč. Poté drobná úprava, při níž zmizely rukávky (na fotce vypadají hezky, ale v reálu dělaly s rameny podivné věci). HaR je přesně jeden z těch obchodů, nad jejichž nabídkou mi ukápla nejedna slina, zatím jsem ale s jejich produkcí neměla osobně tu čest. Pokud by vás zajímalo zhodnocení kvality: šaty jsou z bavlny s příměsí elastanu, solidně ušité, v reálu vypadají opravdu nádherně - jen po prvním vyprání lehce zapustilo okolí puntíků (je to sice vidět jen při pohledu z blízka, ale slušně vychované šaty by se takto chovat neměly).


S Karolinou jsme fotily na hřbitově, což z fotek nakonec není moc vidět (spíš mi připomínají kouzelnou zahradu) - pokud by někoho z vás napadlo romanticky polehávat v břečťanu, pak vězte, že stejná myšlenka už osvítila zástup brouků a pavouků. 


Foto: Karolina Ryvolová http://ryvolova.wix.com/portfolio
Vizáž: Michaela Wostlová http://www.wostlova.cz
Modelka: Channah
Šaty: Hearts and Roses London, rukavičky a paraple prastaré






Líčení od Míši Wostlové mě natolik nadchlo, že jsem ještě po příchodu domů cvakla jeden svůj autoportrét - a pro srovnání ještě jeden druhý den ráno bez líčení :)


18 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Kočka jsi vždy, Hannach, ale natur ti to sluší skvěle!

Anonymní řekl(a)...

Můžu se zeptat, jaké sekáče navštěvuješ? Jsem také z Budějc, ale takové poklady teda nenacházím! :)

Channah řekl(a)...

Moc děkuji! :)

Ad sekáče: kdysi jsem sepsala budějického průvodce po sekáčích, odkaz zde: http://mezinebemazemi.blogspot.cz/2013/02/pruvodce-po-budejickych-sekacich.html

(snesl by ale už aktualizaci, až budu mít chvilku, pustím se do ní)

Anonymní řekl(a)...

Taky se mi bez líčení líbíte mnohem víc :) Z.

Anonymní řekl(a)...

Šaty jsou krásné, celá nálada fotek, ale moc se mi nelíbí orámované oči. Máš sice krásné velké, ale přesto je to opticky přibližuje k sobě. Navíc sama o sobě máš takové ty šikmé kočičí, ta linka je už nějak moc. Moje matka říká: Nekaz dobré dobrým.

Anonymní řekl(a)...

No vážně, fotky krásné, ale kočičí oči na poslední fotce jsou nejkrásnější :o)
Vendula

Anonymní řekl(a)...

moc krásné fotky :) jen mě mrzí, že na žádné nejsou šaty vidět celé...

Anonymní řekl(a)...

Nelíbí se mi to. Proč tolik photoshopu? Je to už moc stylizovaný. Na první fotce mi připadáte jako mrtvola.

Anonymní řekl(a)...

Nádhera,nádhera,nádhera.Jste krásná i bez líčení,ale ještěže ty šminky máme.S nimi jsme ještě krásnější.Připomněla jsme mi Šípkovou Růženku.:-)Ta byla taky krásná.

Anonymní řekl(a)...

Mě hlavně zaujala barva očí, takovou jsem v životě neviděla. Jen ve Photoshopu anebo s kontakt.čočkama. Jsou to čočky, nebo Photoshop? ;)

Danka řekl(a)...

Tedy musím říct, že si jen lámu hlavu, co stěmi hadry děláte, jestli si je všechny necháváte? Jestli je pak sunete do dalších rukou nebo kontejnerů na použité oblečení? Já sama mám obleků mraky a když mi padají věci ze skříní, tak vyhazuju, jenže později někdi i lituju.Jen letních šatů mám asi 30 kusů. Některé i 20 let staré, ale pořád krásné.

Anonymní řekl(a)...

Fotky pěkné, líčení přidalo šmahem patnáct let. Ale možná to bylo cílem...

Anonymní řekl(a)...

Jako dobré, vypadáte nádherně, ale fotit takové fotky na hřbitově mi připadá dost nevkusné (i když tam ten hřbitov není vidět) a vy vkus přece máte....

Veronika řekl(a)...

Mate nadhernou barvu oci a bez make-pu je to podle me lepsi. ;)

Channah řekl(a)...

Děkuji moc za všechny názory!

Celé šaty jsem vyfotila v novém příspěvku, včetně též naslibovaných šatů od Alberty Ferreti ;)

Ad focení na hřbitově: myslím, že focení v šatech a s parapletem opravdu není pohoršující činnost :) Na hroby jsme nelezly, ani je jinak nezneuctily a vlastně jsme ani moc lidí nepotkaly, neb jsme fotily ve všední den. Takže můj vkus pohoršen nebyl, byť je mi jasné, že každý má hranice někde jinde.

Ad barva očí: je moje, ani čočky, ani photoshop :) Samozřejmě závisí na světle, ale na posledních dvou fotkách není barva nijak upravovaná, v podstatě jediné úpravy bylo zesvětlení expozice a přidání trochy kontrastu.

Ad hadry: nyní jsem se polepšila a "nehadrařím", tj. nenakupuji bezhlavě vše, opravdu si velmi pečlivě vybírám. Přebytků šatníku se zbavuji na Votočvohoz, odkaz najdete na pravé liště blogu :) (pár věcí tedy není mých, ale kamarádky, ale většina je z hlubin mé skříně)

Ad stylizace fotek: fotky jsou opravdu záměrně stylizované, kdo znáte styl Karolínina focení, tak vás to už nepřekvapí :) Nestylizované fotky šatů můžete najít v novém příspěvku, jak jsem psala výše.

Ještě jednou díky za všechny komentáře, pozitivní i negativní, jsem ráda za zpětnou vazbu :)

Anonymní řekl(a)...

Nádhera, šaty úžasné, o stylizaci nejde, prostě to umíte! Chtěla jsem se zeptat, jestli ty šaty nosíte i běžně, nebo jenom na focení. Miluji tento styl a mám podobné retro šaty - modrobílé puntíky, široké, těsně nad kolena. Nejde o to, co si o mě říkají džínové kolegyně v práci, ale nedávno jsem jela v nich v metru na eskaátoru a co chvíle, šup sukně nahoře. Protože jako Vy, nosím pučochy, měla z toho asi stovka chlapů už teďka vánoce..
Libuše

Channah řekl(a)...

Libuše: vlastně všechno, co mám na blogu, nosím i běžně :) Naučila jsem se nosit spodničky nebo kombiné - hodí se mi pod úzké suně, aby se mi neproznačovaly podvazky, i pod široké, přesně pro tyto případy :) Mám už i takový reflex chytit sukni, když ji třeba na ulici vítr podfoukne. Jednou jsem takhle předvedla pin-up scénu jak vyšitou před policejním autem na přechodu :D Vítr mi podfoukl sukni, já ji chytla a udělala přesnou pin-up pózu i s tím výrazem - obě strany si to budou asi dlouho pamatovat :D

Tamarina řekl(a)...

Ja tu uz tak dlouho nebyla a ted mam vsechny ty neprectene prispevky za odmenu..
Ale tohle! Tohle je nej!!
Co takhle oslovit Tima Burtona, jestli nepotrebuje novou muzu? Myslim, ze by bral!