3. 11. 2014

Podzimní proluky

V posledních dnech jste zde na mnoho příspěvků nenatrefili a vězte, že do 22.11. bude jejich počet spíše skomírat - po roce se opět blíží taneční Aiwa! festival a já přepínám na nouzový režim. Pro jistotu ale hlásím, že mi nic nechybí ani nepřebývá a zkrátka tančím se životem. A pro vás mám alespoň několik krásných fotek jako vzpomínku na konec léta.

Foto: Lucie Lorková https://www.facebook.com/bylucool?fref=photo





9 komentářů:

Martina, Elegant 40 řekl(a)...

Krásné fotografie! Hlavně ta poslední je taková snová.

Anonymní řekl(a)...

Jsem rovněž žena bledých lící a tak se ptám: co používáte za make-up, Hanko? Fotky jsou krásné, na poslední vypadáte jako kandidátka na nanebevzetí :). S.

Anonymní řekl(a)...

Sluší vám to.Poslední fotka připomíná Nastěnku s Mrazíka.Asi díky vykukujícím vlasům.S šátkem přes vlasy byste byla jako Panna Marie.

Anonymní řekl(a)...

The picture under the tree is somehow very different from 'regular' pictures of you! You look really sweet and fragile, in my humble dharma opinion.

Channah řekl(a)...

Moc děkuji všem!

S: na den tónovaný BB krém Missha (č.21) a na večer a focení Caviar Long Stay od Dermacolu, odstín č.1 (drží jak přibitý a je opravdu světlý)

Nastěnka, to je dobré, to jsem ještě nikdy nebyla :)

Thanks! I love that photo a lot.

Tajma řekl(a)...

Pěkné fotečky. U nás v brněnských luzích a hájích je už tuhý podzim, sluníčko žádné, samá mlha. Snad se ještě dočkáme trochu sluníčka :)

Anonymní řekl(a)...

Ten klobúčik na prvej fotke je nádherný :)

Sonick řekl(a)...

Muzu se zeptat, kde bych vzala ten uzasny kloboucek z prvni fotky? Asi jsem zamilovala O:-)

Channah řekl(a)...

Na e-bay, tady např: http://www.ebay.com/itm/Wool-Stewardess-Air-Hostesses-Pillbox-Hat-Millinery-TearDrop-Fascinator-Base-/271229101896?pt=US_Hats&var=&hash=item3f2683a748 Obecně hledat "pillbox hat" nebo "air hostess hat" :)