25. 12. 2014

Aiwa! festival 2014

Pravidelní čtenáři již znají důvod každoročně se vyskytující podzimní blogové letargie - je jím taneční Aiwa! festival, který společně se svou taneční skupinou Aiwa! tribe pořádám v Č. Budějovicích. Festivalové přípravy trvají v podstatě celý rok, v tomto období již máme zamluvený sál a domlouváme hosty pro rok následující. 

Vrcholem festivalu je večerní galashow, celodenní program ale zahrnuje otevřenou taneční scénu, bazar s orientálním i rukodělným zbožím, indickou kuchyni, čaj a sladkosti, následující den pak probíhají semináře a přednášky.

Fotografie prý často řeknou víc než tisíc slov (a video zřejmě ještě víc), tak tady je máte:


Sestřih z večerní Aiwa! show (video Jan Búda, sestřih je mým dílem)


Sestřih z denního programu (video i střih jan Búda)


Fotografie z večerní show (foto Jiří Tvaroh)
- vybrala jsem jen několik, na kterých figuruji - všechny najdete třeba ZDE








A jedna koláž fotek z odpoledne a druhá ze zákulisí galashow:
(foto Daniel Král a Jiří Tvaroh)


Pokud by vás zajímalo více informací o minulých ročnících, stránky festivalu najdete zde: http://aiwafestival.webs.com

2 komentáře:

Šimon řekl(a)...

Omlouvám se, úplně mimo téma, ale dnes jsem na FLÉRu narazila na tento obrázek http://www.fler.cz/zbozi/sweet-doll-with-blond-hair-5859900 . Jsem občasná čtenářka a nemůžu vám sem vaš portrét nevložit. VKot.

Anonymní řekl(a)...

Autorka blogu trpí narcistickou histriónskou poruchou. Tihle lidé jsou skálopevně přesvědčeni o své kráse, výjimečnosti, inteligenci a neustále se nějak vystavují obdivu druhých. Milují výstřední oblečení, potřebují mít za sebou pořád stádo pochlebovačů a obdivovatelů. Jsou silně manipulativní, hlavně přes své "ukřivděné" city, ale city druhých neberou na vědomí, nic pro ně nejsou.ONI řídí, ONI musí být v centru pozornosti bez ohledu na ostatní.
Dávejte pozor, ke komu vzhlížíte, aby se takový člověk nepodepsal na vašem životě jako se to stalo mě. Vy, co sem píšete, jste určitě krásnější, inteligentnější a lepší než ona a nemáte zapotřebí jí lichotit.Jestli nevěříte, podívejte se na video u toho článku v Reflexu - copak ta vyzáblá hysterická čůza s řídkými pramínky mastných vlasů je nějaká krasavice?