4. 7. 2011

Nejoblíbenější módní doplňek

Černá je nadčasová. 

Kožešiny nikdy nevyjdou z módy, ať se aktivisté třeba na hlavu staví. 

Méně je někdy více. 

Pamětliva těchto módních manter jsem zvolila doplněk, který vydrží víc než jednu sezónu, dá-li Bůh, tak i 15-20. Představuji Vám svou Zorritu - černého mstitele.



Zorka je vznešeného původu, kombinuje v sobě totiž několik kvalitních ras - základ, hlavu i srdce však tvoří bezesporu paličatý hyperaktivní jezevčík. Pochází z vybraného chovu brněnského psího útulku. Historie jejího rodu je obestřena tajemstvím, předposledním majitelem však byl jistý pan bezdomovec. Ke svému jménu přišla díky podobnosti s hrdinným Zorrem, jehož připomíná zejména svým zápalem pro spravedlivou odplatu všemu, co se hýbe. 



Jako módní doplněk Zorka zodpovědně zdobí svou paničku, bohužel ale často strhává všechnu pozornost na sebe, což by slušný doplněk činit neměl. Mimochodem Zorka je na chlapy - ideální seznamovací pes, na žádost mohu zapůjčit. Bohužel ale není vybíravá a bude vás nadšeně seznamovat s Georgem Clooneym stejně jako s opilcem, potácejícím se po ulici.

Kromě svých zdobicích schopností je Zorka prachmizerná modelka. Navzdory svému základnímu výcviku neposedí a nejčastějším obrázkem je rozmazaná špička ocasu. Přesto je mým oblíbeným fotoobjektem a nikdy nekončící fotografickou výzvou. Zorka je zkrátka múza.


7 komentářů:

Baboo řekl(a)...

krásnej psík:)

Channah řekl(a)...

Psí modelka a hérečka v jednom ;)

Anonymní řekl(a)...

rozkošná:) máme veľmi, veľmi podobného akurát trošku väčšieho Kubiho, sú to šidlá:)...niet nad taký doplnok:) Z.

Anonymní řekl(a)...

Absolutně si netrofám tipnout tvůj věk.

Channah řekl(a)...

Anonymní: pozdravuju Kubiho!
Anonymní: já občas sama pochybuju ;))

Liška Ryška řekl(a)...

Krásná dvojka.

Ty fotky jsou moc chytře udělané. Hezký!

Sapik řekl(a)...

Ahoj, to můj momentálně nejoblíbenější módní kousek jsou klíčenky z těchto stránek ... Myslím si, že klíčenky jsou něco tak decentního, že si toho jen málokdo všimne a je to takový hezký detail :-) Určitě se vyplatí si nějakou takovou klíčenku, tedy za mne, pořídit. Tak se měj hezky :-)