9. 9. 2011

O recyklovaných šatech a vrtošivých vrtulích

Slíbené pokračování fotek z letiště - tentokrát už ne pin-up, ale spíš v lehce nostalgickém stylu inspirovaném retro módou. Většina toho, co mám na sobě, je opět původu sekáčového - seznam zdrojů a cen naleznete pod fotkami. Foto Jiří Frantál (http://facebook.com/jfrantal   jfrantal@seznam.cz).

Pokud jsou vám šaty povědomé, červené jste už mohli vidět v tomto příspěvku, černobílé zas zde. Posuďte sami, jaká variace je víc podle vašeho gusta.   










1) červené šaty (sekáč, 20Kč), boty peep-toe s kytkou Marks and Spencer (výprodej, 290Kč), černé rukávky sekáč (asi 80Kč), kabelka sekáč (něco kolem stovky)

2) černobílé šaty lafrock-fashion (cca 700Kč), pásek po mamince, lakovky Donna Christina (Aukro, 300Kč), laková kabelka (sekáč, 120Kč, vypadá jako echt starožitná), červené rukávky (výprodej v Dubaji, cca 150Kč)


3 komentáře:

Eva Schön řekl(a)...

Veľmi ženské, milé, úhladné a romantické! Čerešničkou sú tie botky, klobúk a dokonalý make-up. Krásna si tu, hneď by som ťa obsadila do nejakého amerického filmu spred pár desiatok rokov.

Channah řekl(a)...

Evi, děkuju, od tebe mě pochvala těší dvojnásob!

verunka2201 řekl(a)...

Ta kombinace červené šaty+bílý klobouk je prostě luxusní! Neuvěřitelné, jak doplňky dělají z 90% ten výsledný dojem - šaty samy o sobě jsou krásné, ale asi bych se nad nimi jen tak nepozastavila; ale s tím klouboukem bys mohla být zrovna tak vyfocená Francouzské riviéře a v každém případě a mě by to vůbec nepřišlo divné. Fakt super model a super fotky! Tleskám obojímu :)