8. 1. 2012

The Godmother

Celé svátky a první týden nového roku jsem strávila zalehnutá na matracích - přesněji řečeno na matraci - a užívala si nejlepšího vánočního dárku, duchny enormních rozměrů nacpané prachovým  husím peřím. Po období letargie je však nutné pustit se znovu chutě do práce, překážek se nebát a na množství nehledět. Víkend je ale stále časem odpočinku a já tuto neděli dostala nabídku na výlet, který nebylo možno odmítnout. Kdo první pozná mafiánské město na fotografiích, získává čestný titul mého consigliere. Počasí přálo mapování terénu městských uliček, jen medvědi v příkopu (nápověda) zřejmě spali spánkem spravedlivých zimních zvířat, nebo už je chytli četníci a medvědi kdesi bručí. Po prohlídce městských krás jsem si dala v hospůdce u řeky rybu v novinách a plna dojmů se odebrala zpět ke své famiglii

Kabát Pimkie - sekáč, 490Kč; klobouk - výprodej, 69Kč; boty - dárek z Barcelony; kalhoty - sekáč, 180Kč; šála - trh v Dubaji (krvavě usmlouváno asi na stovku); kytička - HM; svetr - sekáč, 145Kč; košile Amisu  - výprodej, 150Kč; kožené rukavice - sekáč, 120Kč; kamej - e-bay, 2,5 libry; kabelka - e-bay, 1 libra ; foto: Ponioso.







14 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Český Krumlov??
A moc pěkně Ti ladí kabelka se šálkou (šátkem)

Anonymní řekl(a)...

Náchod?

verunka2201 řekl(a)...

Tak sice jsem druhá, ale na tuty Krumlov :))
A ta poslední fotka je super! :D

Anonymní řekl(a)...

Český Krumlov. :-) Kabelka a šála jsou mmmmmm.

. řekl(a)...

Nepoznám ani napopáté, ale seš hodně fotogenická, na fotce z profilu bych tě nepoznala.) Mimochodem, co je to za hrůznej červenej prst?.)

Channah řekl(a)...

Anonymní 1: stylové, mám anonymního consiglieriho! ;)

Anonymní 2+3+verunka2201: pozice byla již obsazena, děkujeme za Váš čas!

Zu: to je přeci UMĚNÍ!!! ;)

Anonymní řekl(a)...

No vida, já byla v Krumlově od úterka do čtvrtka :o) Medvědi spali. Snad jsi měla lepší počasí než já.

Anonymní řekl(a)...

ale nejkrásnější je ta kamei....

Anonymní řekl(a)...

Škoda že jste neměla sníh, to je v Krumlově ta nejkrásnější atmosféra, chodit uličkami a při tom slyšet,jak sníh křupe... jen to pak není na podpatky :D

Anonymní řekl(a)...

na kterém e-bayi se dá koupit kabelka za libru?? ať se snažím jak se snažím, nikdy jsem tam nic levného a hezkého co posílají i do čr nepotkala... :-)

Anonymní řekl(a)...

Ta brož! krása

Heather ♥ řekl(a)...

Poznala jsem Český Krumlov podle toho prstu
Tyrkysová kabelka je super ♥

Anonymní řekl(a)...

Nejlepší je klobouk. Je škoda že se klobouky dneska tolik nenosí.

Magdalena řekl(a)...

ta fotka s prstem a kabelkou je dokonalá:-D