21. 2. 2012

Pin-up zátiší

Zima není právě ideální roční fází pro provozování pin-up zálib - pokud ovšem nemáte kolem sebe spřízněné duše, které o vaší malé úchylce vědí a zásobují vás drobnými či většími dárečky v pin-up stylu. 

Za parádní nohatý hrneček a drsné bonbóny děkuji Hance H., pin-up zápisník na míru pro mě vytvořila Petra K. (objednejte si na  petra.kvapilova@seznam.cz , vyrábí i krásné šperky). Báječnou knihu The Great American  Pin Up jsem vyšmelila se Sandrou S. za taneční boty.

Pokud Vás už žádné Vánoce/jmeniny/narozeniny nečekají, nezbývá, než se obdarovat samy. Já přepadla e-bay a ulovila starý podvazkový pás (7 dolarů), v sekáči zas původní punčochy (i s parádní krabičkou) za 10Kč.

Jaro, třes se, čekám tě s nasysleným arzenálem šatů, punčoch, bot a spodniček!







13 komentářů:

If řekl(a)...

Všechno závidím, ale tak přejícně :) Pořád sbírám odvahu nosit pořádný retro, pořídila jsem si v sekáči krásný šaty ve stylu 5O. let, teď jen nechat si pod tu sukni ušít mega spodničku ať je můžu na jaře a v létě provětrat :)

Heather ♥ řekl(a)...

Teda, taky všechno závidím (snad jen kromě hrnečky, mám podobný :P)
A závidim i Iviny šaty........:(

Anonymní řekl(a)...

Já bych si zase ráda prohlídla tu knížku :-)

Anonymní řekl(a)...

Kvůli punčochám po babičce (asi 10 párů, mezi nimi jedny americké - samozřejmě kvalitou někde úplně jinde - jsou jako pavučinka.) jsem si taky pořídila podvazkový pás. Taky už se těším na teplo :o)

Siena in Style řekl(a)...

ten hrnek je super

Channah řekl(a)...

Ivi, nic nesbírej, odvaha přijde až s akcí! Prostě ty šaty vezmi ven a koupej se v obdivných pohledech :)

Audrey ♥: :)

Mrs. Austen: knížka je báječná, tlustá bichle nadupaná reprodukcemi (plus sem tam text).

Anonymní: ty punčochy mají něco do sebe, že? ;)

SIENA.STYLE: je boží, nohatý z obou stran. Ještě má pokličku "sukničku", tu jsem zapomněla nafotit.

Anonymní řekl(a)...

Když koukám na aukce o jaké věci z dob mého mládí je zájem,tak mě napadá proč jsem to po tzv.vyjití z módy vyhazovala.Pohled na podvazkový pás ve mě vyvolal milé vzpomínky.:-)

Plazmový hořák řekl(a)...

Dávejte sem i ty ne pin up outfity, prosím, prosím. Vám to sluší vždy :)

Veronika řekl(a)...

Ten podvazkový pás vypadá skvěle! Mám ráda ty s kovovými sponami, protože to prostě drží... Ale ještě radši mám ty se šesti proužkami (znáte nějaké lepší lepší slovo? Ten překlad mi prostě nejde), méně se pak punčochy přetáčí. A nejlepší (ale taky nejdražší) punčošky jsem si pořídila na podzim - s klasickým švem. Ne namalovaným, ale oprvdovým a tím klasickým očkem:)

Anonymní řekl(a)...

Hani, máš ten pás ozkoušený? A drží, dá se nosit?
Jak píše Veru nade mnou, šest pásků je lepších, a každopádně kovové spony (ostatně, ona mě na to naučila :)).
Punčošky kupuju v Anglii, v jednom obchodě mají nepřeberný výběr! Tam bych vždycky nechala majlant... (zase dílo Veru :D).
A jedny 100% nylonky mám po babičce, kupodivu mi padnou. Už aby bylo fakt pěkně teplo venku, zas je vytáhnu ;-)
Verunka

Papajka řekl(a)...

http://www.deanmorriscards.co.uk/images/large/cards/DMZ-74_LRG.jpg :)

Unknown řekl(a)...

Jsem do nošení punčoch na podvazky ulítlá. Začala jsem je nosit ve svých 21. letech a už je nosím 25 let! Za komunistů se vyráběly až do roku 2008 nestrečové napodobeniny nylonek Elite, ale pořád to vypadalo líp než dnešní lycrové punčochy a punčocháče. teprve v posledních letech se dají koupit díky internetovým obchodům pravé nestrečové nylonky a kvalitní pevné podvazky. Drží to super celý den, zvlášť ty s 6-ti podvazky, do společnosti nic jiného nenosím. Chcete někdo k tomu informace, ráda se se svými zkušenostmi podělím. Díky tomu to blogu chci zrevidovat svůj šatník i na retro, a to nejen v prádle.

Anonymní řekl(a)...

Zavidim muzum, kteri by vas v tom spatrili.... Hezky den, Petr... vdovecek44@seznam.cz