29. 4. 2012

Beraní párty a traveling Buni

Tak jsem opět řídila - ti, kdo mě znají, vědí, jak velká je to událost. A tentokrát dokonce za tmy! Na cestu mi vyhrával božský Leonard (bez něj bych asi řídit neuměla) a krásnou společnost mi dělaly mé tři taneční kolegyně a kamarádky. A jelo se slavit! Ve skupině jsme dvě beranice (neplést s čepicemi - ale přeci nemůžu napsat "ovce"), tato skutečnost si tedy žádala pořádnou oslavu. 

Oblečení jsem zvolila neformální - kratičké bavlněné šaty z e-bay (3 libry), v dnešním horku jsem se v nich cítila skvěle, a na večer na posezení na zahradě plátěné kalhoty (F&F, 350Kč) a bavlněnou košili (HM, sekáč, 110Kč). Žádná velká módní přehlídka, ale bylo mi fajn :)

P.S. Fotila báječná beranice Péťa.





O den dříve jsme tančily na show v Jindřichově Hradci a rozhodly se zapojit do projektu "traveling Buni" - Buni je králičí nešťastník (komiks najdete zde: http://www.bunicomic.com/), proti kterému se spikl celý svět (včetně mafiánských medvědů, trpaslíků, jednorožců, zombie a jeho milované králičice). Jediná možnost, jak Buniho potěšit, je tedy vzít ho na cestu kolem světa - stačí si vytisknout Buniho a nafotit ho ve své zemi. Zde je náš příspěvek:



5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Fajnově veselé takhle po ránu :o)

Anonymní řekl(a)...

Já taky beranice... Tak to mě těší, že i Hanička, dávno máš mé sympatie. Světlana

Lanevra řekl(a)...

Ten červený klobouček je úžasný a opravdu moc slušiví.

Liška Ryška řekl(a)...

Moc hezký.
A musím se znovu podívat na fotky námořnického stylu, ty byly úchvatňoucí a dnes mám na sobě taky trochu námořní styl...
a jsem beranice. Juchej.

Channah řekl(a)...

Anonymní 30.4.: :)

Světlana, Liška Ryška: vidím, že jsem v dobré beraní společnosti!

Lanevra: děkuju!