11. 8. 2012

Výmluvy a kočičí úplatky

Dlouho jsem žádný příspěvek nenapsala a po nejbližší dva týdny ani nenapíšu... Chcete vědět proč?

1) Výmluvy

No vážně, mám málo času! Vrhla jsem se na focení a zúčastnila se fotokurzu u skvělého Jirky Tvaroha. Už několik let tvrdím: "Až budu velká, koupím si zrcadlovku!" Všem tedy radostně oznamuji, že už jsem vyrostla a jsem šťastnou majitelkou dospělého foťáku (Nikon D90 a 35mm objektiv). Takže místo pózování před objektivem lezu po zemi a fotím kočky, psy, děti a jiné zajímavé objekty.

A jako by toho nebylo málo, od zítřka mě čeká dovolená! Blogoví pamětníci si vzpomenou na dubnový euforický příspěvek o tom, že v srpnu jedu do Belgie na koncert Leonarda Cohena. Hurá, srpen udeřil a já na týden mizím do Gentu a blízkého okolí! Budu fotit jako divá, tak se těšte na belgický report.

Ihned po návratu přebalím kufr a svištím na taneční pobyt se svou taneční skupinou - budeme týden týrat tělo a povznášet ducha přípravou podzimní taneční show. Dva týdny si tu tedy ode mě odpočinete, pak na vás ale nahrnu své dovolenkové a taneční zážitky.

2) Úplatky

Rádi byste zřejmě nějaké ty módní fotky - z výmluv výše jste už asi pochopili, že jsem se "modelingu" (ha ha) poslední dobou příliš nevěnovala. Nezbývá mi tedy než vás uplatit dvěma momentkami z rodinné narozeninové oslavy... a spoustou koček!!! (Roztomilé kočičí obrázky přeci musí jako úplatek zabrat, zvlášť když jsem při jejich pořizování strávila několik desítek minut plazením po zemi.)

Užívejte si léta a těšte se na reportáž o Belgii, belgických pralinkách, belgické módě a Belgičankách. A božském Leonardovi samozřejmě!

Vaše zanedbávající Channah








9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Chtěla jsem ti vynadat za absenci, ale těma kočkama jsi mě teda uplatila. Fuj tě, zlo je to! :D :D Chlupaté a s ocasem :)
MOrgyš

Klára řekl(a)...

Díky kočičkám je vše odpuštěno. :D Přeji krásnou dovolenou a těším se na nové příspěvky. No plány se zrcadlovkou mám úplně stejné.

Anonymní řekl(a)...

Ajéje, další zrcadlovkářka:-)) Mám doma stejně "postiženého" muže a od jisté doby mě dovolené se zrcadlovkou upřímně děsí - konkrétně od té, kdy on krotí fotografickou múzu a já krotím 3 prcky....ale aspoň jsem dík běhání kolem potomstva byla zbavena čestné funkce nosiče stativu a brašny s filtry a dalšími objektivy (což vlastně z hlediska fyzického výkonu vyjde vs.3 děcka na stejno, potil by se i Železný Zekon...) Takže ze zkušenosti doporučuji na dovolené se zrcadlovkou přibalit fyzicky značně disponovaného partnera a přeji krásný zbytek léta!

Ada řekl(a)...

ty šaty co máš jsou krásný:))) přeji hodně štěstí a krásných fotek ve focení:)

blesitrh.blogspot.cz

Liška Ryška řekl(a)...

Jéje, pořád nakukuju a když něco nového, tak oznámení, že nové teprve přijde! Aspoň si pocvičím trpělivost, to se hodí. Těším se hlavně na Belgičanky!

janika řekl(a)...

Kočky nebrat! já si počkám na úplatek až v podobě nějaké chutně vypadající belgické pralinky .)

Anonymní řekl(a)...

No tak jelikož já mám silnou obsesi na cokoliv kočičího, možná i vydržím až do dalšího tvého "postu" :-) Na který se mimochodem velmi těším, Belgie mě jako turistický cíl nikdy nelákala, tak třeba uvidím, jak jsem se zmýlila :-)
Enka

Unknown řekl(a)...

Teda tyto fotky kočičky musely dát zabrat... mám doma svou Černou a ta nepostojí a nepostojí:) Jinak nic lepšího než zrcadlovka prostě neexistuje, ta moje už má něco odžito a některé funkce už jsou poněkud jeté (moc se jí nechce ostřit, takže jsem přešla na plný manuál:)), ale nedám na ni dopustit! Canonovo/Nikonové války už jsou legendou a já jsem na druhé straně barikády než Ty, ale musím pochválit: Krásné fotky! A šaty, jako vždy:) Veronika

Channah řekl(a)...

Děkuji všem za pochopení a většině za to, že se nechali uplatit kočkami! :) Abych jen neslibovala, přidala jsem nový příspěvek o týden dřív, než jsem vyhrožovala.

Janika: pralinky budou! :)

Enka: Belgie je myslím Čechy turisticky velmi podceňovaná, sama jsem o ní moc nevěděla, ale o to víc jsem teď nadšená!

Veronika: škoda, že neexistuje "backstage" těch kočičích fotek - lezla jsem v šatičkách po zemi a kroutila se jak žížala... Asi si budu muset pořídit válecí fotografický šatník! A zdravím na druhou stranu barikády :))