1. 12. 2014

Anglická zima

Drazí čtenáři,

Aiwa! festival jsem zdárně zvládla (poreferuji pak v samostatném příspěvku, jen co budu mít k dispozici všechny fotografie) a nastal každoroční přelom v mém roce, kdy se po festivalovém vypětí proberu z kómatu a s údivem zjišťuji, že existují takové věci jako zima, Vánoce, či posezení u čaje s osobami blízkými.

A je zas i trochu času na módu - každou zimu řeším dilema, jak zároveň nezmrznout a vypadat alespoň trochu k světu. Letos mi naděje na skloubení těchto dvou aspektů svitla ve chvíli, kdy jsem ve Frontu ulovila kabát Karen Millen z nádherné vlněné anglické látky. Je elegantní, teplý, skvěle se kombinuje a jeho střih nepatří k těm úplně všedním (raglánové rukávy na ramenou překrývá široký límec - což mé postavě hoví, neb má útlá ramena nějaké to rozšíření snesou). Tentokrát jsem se rozhodla pro ladění do lehce loveckého stylu (přidáním zelené a hnědými koženými doplňky). Už si ale chystám doplňky v tyrkysové, petrolejové (sháním petrolejové kožené rukavice v malé velikosti - kdybyste někde zahlédli, křičte!) anebo decentnější vínové. 

Jak se připravujete na zimu vy? Máte nějaké zaručeně hřejivé záchranné kusy oděvu, které ve vás vzbuzují mírný optimismus, že do jara přežijete? 

Vaše Channah






11 komentářů:

Veronika řekl(a)...

Ten kabat je dokonaly!!!

Anonymní řekl(a)...

Jak pak má něco zbýt Nám, když všechny hezké kousky vykoupíte? :D

Anonymní řekl(a)...

Krásný kabát, jako vždy Vám to moc sluší :)
Adéla

Channah řekl(a)...

Moc děkuji! A tiše se stydím! :)

Martina, Elegant 40 řekl(a)...

Prima úlovek. Petrolejové mají v Římě. Uvažovala jsem o nich, pak zvítězily růžové.

Anonymní řekl(a)...

Kabát je nádherný a petrolejové mají v Marks a Spencer a na spoustu rukaviček se podívejte na www.rukavicedobris.cz a jejich e-shop. Český výrobce NAPA - rukavičkářství je česká tradice.

Channah řekl(a)...

Moc děkuji za tipy! Prošla jsem web i eshop NAPA, ale našla jsem petrolejové jen jedny a ve velkém čísle - asi pojedu do Říma :-o V Marks and Spencer jsem je již zkoušela, ale i S mi bylo příliš velké...

Anonymní řekl(a)...

http://www.fler.cz/j-blackwill

Na Umění Závislí řekl(a)...

Achjo, ten kabát ti závidím. Já v zimě mrznu tak, že víceméně rezignuju na jakoukoliv módu a nosím tolik svetrů, kolik doma najdu, vlněný ponožky a ty nevzhledný rukavice, co nosila v 70.letech moje máma (protože všechny nový černý jsem už zas poztrácela). Zima je pro mě zlo. :D

Stylové oblečení řekl(a)...

Kabátek se mi velice líbí a ta čepka, sedí jak se říká jak ... na buben, překrásné.

Channah řekl(a)...

Díky moc :)

Klári, nevzdávej to, po mnoha letech pokusů jsem dospěla k tomu, že lze jakž takž skloubit teplo a eleganci, a to jsem nějaký zmrzlík!