12. 12. 2014

Kdo si hraje, nezlobí

Jsem fascinována - zakoupila jsem si kus oděvu zvaný "multifunkční šaty". Jsou to dlouhé šaty z viskózy s příměsí lycry a jak už název dává tušit, můžete je obléci na sto a jeden způsob. Dnes jsme si tedy s nimi začala hrát a naše společné hrátky nejsou zdaleka u konce. Byla jsem bohužel přerušena nemístně brzkým stmíváním (slunovrate, kde vězíš?!), fotky s korzetem jsou tedy již značně rozmazané. Pokračování mé šatové kombinatoriky nastane při nejbližší možné příležitosti, multifunkční šaty jsou nyní mým oblíbeným hlavolamem :) Omluvte sníženou přítomnost bot, chyba není na vašem přijímači!


(no jo, zas jsem se vrátila ke své oblíbené střapaté ofině)

18 komentářů:

Martina, Elegant 40 řekl(a)...

Moc zajímavé a krasné. Jsou to z Victoria's Secret?

Adivey řekl(a)...

Hurá, ofina je zpět :)
Nad koupí multifunkčních šatů také uvažuji.. Ale určitě bych raději kratší, které bych víc unosila, i když v délce až na zem jsou také krásné a dělají pěknou siluetu.

Channah řekl(a)...

Martina: tyhle si nechala ušít na míru jedna tanečnice a pak je nenosila, tak jsme jí od nich ulevila :) Ale podobné najdete zde: http://www.martha.cz/shop.php

Adivey: Hurá! :D Ony se dají dost snadno zkrátit vyhrnutím v pase, krásně se nařasí - určitě zkusím v pokračování.

Anonymní řekl(a)...

Dostala jsem se na tenhle blog náhodou a nestačím žasnout. Jak může být někdo tak strašně zahleděný do sebe? Copak nemáte žádný jiný zájem než fotit sebe sama pořád dokola v té či oné póze,obličej tak či onak, v tom či onom průměrném hadru ze sekáče? Jestli jste modelka, hodně by to vysvětlovalo, ty bývají takhle šíleně zamilované do svého vzhledu. To nemáte na práci nic jiného než starat se, jak vypadáte? Manžel, děti, rodiče, být někomu užitečná - to vám nic neříká? Jste hubená, máte hezkou barvu očí a nabarvila jste si vlasy na zrzavo, ale také máte větší pozadí a šilháte, takže důvod k takové omezenosti tam není. Měla byste se zamyslet nad tím, co máte v hlavě. Mimochodem, neznám chlapa, kterému by se líbily přeplácané fifleny, jakou ze sebe děláte vy. Snad jen nějaký zbohatlík by si takovou držel na reprezentaci...

Adivey řekl(a)...

Anonym 18.12.: Když už někam vlezete a máte nutkání urážet, koukněte se aspoň víc než na jediný příspěvek, ať ty vaše kecy nepůsobí trapně.
Channah má blog o módě. Co na tom? Snaží se inspirovat ostatní třeba i tím, že i postava nesplňující míry 90-60-90 se dá vkusně obléct. Nebudu tu za ni vypisovat, co vše dělá, to ani nevím, ale jen z blogu jde aktivit vyčíst dost - např. působí na charitativních akcích, takže prospěšnost ostatním jí určitě něco říká. Zkuste začít myslet dřív než klofat do klávesnice spíš vy.

Anonymní řekl(a)...

Milá Hannah, tím, že se staráte o to, jak vypadáte, jste pro mě užitečná. Mám rád spokojené lidi, kteří dělají, co je baví. Eva

Anonymní řekl(a)...

Neřekla bych, že ta přispěvatelka měla v úmyslu urážet.Co je na tom,co napsala, urážlivého? Je plno žen, co nežijí svým vzhledem jako ona, a přitom to nejsou šmudly. Channah znám, i její rodiče (jsem starší ročník)a vím, že je to svým způsobem chudák. Soustředí se přesně na ty věci v životě, které jí chybí, a o kterých nemůže nic vědět.Asi jí to nějak pomáhá vyrovnat se se sebou, nevím. Tady na internetu ze sebe lidé snadno udělají jiného člověka.

Channah řekl(a)...

A jéje, internetoví psychologové v akci :) Děkuji za vaši pozornost a péči, spadly mi šupiny z očí, prohlédla jsem a jdu si rychle pořídit ty správné životní hodnoty.

Eva, Adivey: ;)

Anonymní řekl(a)...

Konecne to sem nekdo napsal. Taky miluju anorekticky modelky, co vi jak se ma oblikat normalni clovek.Maji cas lezt po obchodech,dve hodiny se vypravovat, salat zapijeji přojimadlem a pak si deláji reklamu na tom jak jsou super krivky,co nikdy nemely. Nebudu se oblikat do starych hadru ze smradlavych sekacu jak starena a klonkat se po meste na jehlach.Tahle urcite nedobiha autobus do prace v 6 rano a nestara se o domacnost,jen o sebe. Je divna a pekne hnusna,az na ty oci.

Anonymní řekl(a)...

Do internetových diskuzí (obzvláště těch anonymních) se ze zásady nezapojuji, ale v tomto případě cítím potřebu se vyjádřit. Tento blog již nějakou dobu sleduji a autorka je podle mě nejen pěkná ženská, ale taky to má v hlavě srovnané. A má svůj styl a to se cení! Nechápu, jaké komplexy si zdejší komentátorky svými nenávistnými příspěvky léčí a doufám, že ony samy se v životě věnují výhradně těm vyšším hodnotám, o kterých tady tak zasvěceně vypráví. A pro vás, Channah, mám jen jednu radu - konstruktivní kritika dokáže člověka posunout dál, ale nad těmito neopodstatněnými urážkami je lepší mávnout rukou. hlavně nebuďte z podobných komentářů smutná a pokračujte v tom, co děláte! :)

Anonymní řekl(a)...

Běžně do zdejší dizkuze nepřispívám, ale tohle mi nedá, takovou jedovatost je prostě potřeba vyvažovat :-)

Takže Channah, mám tenhle blog ráda pro nápaditost modelů a je pro mě inspirací. Oceňuji, jak ukazujete, že na šmrncovní styl není potřeba být milionářkou. Děkuju a přeju, ať se nadále daří.

Pro jedubáby - tak se věnujte svým blízkým a čemu uznáte za vhodné, plivání na internetu taky mimochodem není zrovna morálně na výši, když už chcete kázat, co se má a nemá.

T.

Channah řekl(a)...

Děkuji :) To už jsou holt ty internety a kdo něco dělá, dočká se i svých haterů a já nejsem žádnou výjimkou. Tak se mi tu občas "dámy" rozdovádí.

Jen jsem teď zmatena a nevím, zda jsem načančaná fiflena s větším pozadím, nebo anorektička bez křivek se smradlavými hadry ze sekáče :D

Sára Krocan řekl(a)...

Nejvíc se mi líbí ta s tím páskem přes boky:-)

Channah řekl(a)...

Díky, ten pásek jsem si tu sušila pár let a k ničemu se mi nehodil... Tak má najednou využití.

Anonymní řekl(a)...

Channah, Váš blog jsem objevila na Modním pekle a musím dát velký palec nahoru!!! Normální blogísky povrchních slečen, které jsou schopné si koupit každý měsíc nové trendy boty či a bombardují nás fotkami ze svých dovolených na Maledivách apod..mě nějak neberou. Vypadáte vtipná a inteligentní! A Vaše reakce na zde přítomné dámy to jen potvrzuje :-)

Anonymní řekl(a)...

Souhlasím s anonynem. I já jsem Vás objevila prostřednictvím MP a zaujala jste mě. Dýchá z Vás noblesa a nostalgie let minulých. Přeji hodně štěstí.

Channah řekl(a)...

Děkuji :)

Anonymní řekl(a)...

Máte opravdu krásně sošnou postavu, zvlášť na té první fotce :)