6. 5. 2015

Výhody kočičího deštníku

Dnešní den propršel, ze změny tlaku mě rozbolely nedávno operované osmičky, zkrátka den, kterému by nikdo nehodil ani zlámanou grešli.

Nebo také:

Dnešní den propršel, proto jsem mohla poprvé vytáhnout svůj kočičí deštník - tvar zvonu zaručí, že vám na hlavu nenaprší ani ze šikma, přes deštník vidíte, tak vás nesrazí nečekané kolo či auto a hlavně: vykukují z něj dvě kočky! Je krásné jaro, tedy čas lehkých šatů a sukní, konečně! A po dvou týdnech se můžu normálně najíst a nemám tvář jak hamižný sysel. Zkrátka: nádherný den! :)

Mám pro vás po delší době zas jednu pozvánku - 16.5. pořádám v Budějicích charitativní taneční večer Aiwa! hafla. Vstupné i výtěžek dražby podpoří Poradnu Eva, která pomáhá ženám v těžkých životních situacích. Ráda vás v divadle SUD uvidím!

(sukně Morgan, bunda a triko Mango, deštník z Botovo.cz)




14 komentářů:

Veronika řekl(a)...

Perfektni sukne i destnik!
Transparentni destnik mam take, ale bez kocek.

yay řekl(a)...

Dazdnik, ktory sa mi nezmesti do kabelky by som niekde oprela a zabudla v momente kedy by prestalo prsat :( Skoda, tento macaci sa mi velmi paci.

Vita řekl(a)...

Ten deštník je parádní, jediná nevýhoda by pro me byla v tom, že vypadá dost neskladně - ale jinak je úžasný.

Anonymní řekl(a)...

Moc pěkný deštník i oblečení. Jako dítě jsem měla průhledný deštník také s kočičkou, která však byla poněkud méně decentní než tahle :) Líbí se mi obecně průhledné deštníky, ale upřednostňuji skládací, protože se vejde do kabelky a můžu ho nosit vždy u sebe.
Adéla

Channah řekl(a)...

Děkuji za všechny reakce! Deštník je "holový", tj. neskladný, ale je ideální právě pro opravdu deštivé dny. Pokud neprší a déšť jen hrozí, nosím také záložní skládací (a i ten jsem schopná nechat např. na poště, takže je to prašť jak uhoď).

Alex řekl(a)...

Úžasný deštník! A moc pěkná sukně.

Měla bych dotaz, který vůbec nemá nic společného s článkem. Dají se někde v Česku pořídit punčochy na podvazky, které mají jinou barvu než černou nebo tělovou? E-shopy mám docela obhlídnuté, ale zajímalo by mě, jestli má cenu zajít na lov do nějakých kamenných obchodů.

Channah řekl(a)...

Alex, to vážně netuším! Nevěděla by některá ze čtenářek? S barevnými punčochami je to veskrz bída...

Anonymní řekl(a)...

Kampak jste se ztratila? :(
Vendula

Unknown řekl(a)...

Mohu se zeptat na botičky :)? Sháním podobné :).

Maryska09 řekl(a)...

Chybite mi, rada jsem sledovala vase clanky. Zacnete zase psat, nebo jste uz s blogem zkoncila?

E. řekl(a)...

Fňuki fňuk, přibude ještě nový článek?

Pánské kravaty řekl(a)...

Ta sukně je úžasná i ten deštník..Celý outfit.

Anonymní řekl(a)...

Eshop timea.cz, kamenný nevím.

Achima Abelard řekl(a)...

Na tomto blogu máte skvělý článek a já chci poděkovat panu Pedrovi, úvěrovému úředníkovi, který mi poskytl půjčku ve výši 600 000. Pounds poté, co jsem mu vysvětlil celý můj projekt prostřednictvím jeho soukromého e-mailu na pedroloanss@gmail.com, pak jsme mluvili o sazbě a podmínkách prostřednictvím e-mailu, protože já žiji v Aucklandu a on žije ve Spojeném království, takže po celém procesu mi bylo vyhověno půjčka s flexibilním splácením půjčky.
Právě teď jsem tak vděčný a doporučím každému, kdo má obchodní projekt nebo potřebuje finanční službu, aby kontaktoval pana Pedra na jeho soukromý e-mail.

Ještě jednou děkuji.