28. 8. 2011

Made in China

Šmejd in Čaina - znáte to. Adidas s pěti pruhy, zaručeně pravé Crocsy za 90 korun nebo toxické hračky. Že to ale s obezřetností někdy přeháníme dokládá následující historka: přítel našel v mé spíži zelený čaj s nápisem "made in China" a už už ho vyhazoval, abych nepila nějaká svinstva. Některé věci Číně prostě upřít nemůžeme - namátkou čínskou medicínu, čaj, kuchyni (tu pravou, ne českou řetězcovou), poezii a spoustu dalších věcí. A také moje šaty a malované hůlky, které mi drží drdol a vytvářejí tak z čelního pohledu mimozemské anténky. Tenhle drdol je mimochodem geniálně jednoduchý a drží i na rovných jemných vlasech jak přibitý - koukněte na instruktážní motací video ZDE   

Foto David Fencl - https://www.facebook.com/Wuppzfencl.david@gmail.com




 

aktualizace na přání  - detail látky a bot :)


23 komentářů:

Siena in Style řekl(a)...

jooo to se mi taky moc libi!!
http://sienastyle.blogspot.com/

Iva.Cz řekl(a)...

potvrzuji, že tento drdol drží jak přibitý .. a jak slečna na youtube píše, drží i když místo hůlek použiju propisku nebo ten druhý konec od tupírovacího hřebene :-)
Vzhledem k mé ulítlosti na čínu a japonsko bych ocenila třeba detail vzoru látky šatů nebo tak něco, takhle to moc nevidím, ale tyrkysová je vždycky dobrá :-)

Channah řekl(a)...

Siena: díky!

Iva.Cz: detail na přání přidán - jde ještě rozkliknout ;) A ten drdol je neskutečný, drží mnohem líp než všechny francouzské (či jiné) spony.

. řekl(a)...

Tenhle drdol občas taky vezmu na milost, a drží i na metrových pačesech.)

styling je moc pěkný a ta fotka s kočkou v okně - hahá!

Anonymní řekl(a)...

Super svěží variace. Líbí se mi, když přidáváš detail o ceně. L

Plazmový hořák řekl(a)...

Krása. Nechci být otravná, ale mohla byste fotit ty věci i zvlášť, nejen na Vás, třeba jako u té kombinace kalhoty, kabát, baret? Tedy sluší Vám velmi, ale moc ráda bych si prohlídla blíže lodičky. Nadchly mne. No jinak vše včetně Vás obdivuji :) Povedlo se.

Channah řekl(a)...

Zu: ta kočka je boží, že? Takové okno chci doma :D

Anonymní:
Žahavá Kopřiva: díky za oba tipy, budu na detaily a info o ceně myslet. Detail bot přidán, jinak jsou to Marks and Spencery, funglovky ze second handu za 160 (nemate-li mě paměť)

Anonymní řekl(a)...

tyhle boty měli u nás v sekáči v nemožně mmalý velikosti, fňuky fňuk. bylo mi opravdu líto je tam nechat, dodneška si je pamatuju a nepokrytě závidím, jsou náááádherný!

Lenka řekl(a)...

Zrovna jsem jela okolo na kole, když jste fotili a ty si lezla na tu lavičku. V tašce přes rameno jsem měla schovanou zrcadlovku a měla jsem chuť jí vytáhnout a přidat se k focení :D :-)

Channah řekl(a)...

Anonymní: chápu - taky bych je oplakala, naštěstí mi sedí jak ulité

Lenka: to je dobré :D Tak co domluvit na někdy focení? ;)

Mezzana řekl(a)...

Ty jsi z BUDĚJOVIC? :)

Lucka řekl(a)...

Nádhera, ale tu mašli na šatech bych příště více utáhla.

Anonymní řekl(a)...

Ty saty (i boty) jsou opravdu krasne a moc Vam slusi... Smim se zeptat odkud jsou?

Anonymní řekl(a)...

Ta modrá je nádherná! A chystala jsem se nadšeně áchnout ještě nad tou vtipnou kočičí záležitostí, ale koukám, že už tu všichni všechno napsali za mě.:) Takže se omezím na zdvižený palce a tradiční oslavný taneček.:D
Lehce mimomísní povzdech: proč tu jen krucihýml nemáme slušnější sekáč, kde by se při troše úsilí dalo najít něco krásného? Budu muset trochu cestovat.:)

Channah řekl(a)...

Mezzana: tak tak :)
Lucka: díky - pravda, mašle by ještě o kousek utáhnout snesla...
Anonymní: z Aukra, původem myslím Hongkong

Channah řekl(a)...

aliceingarden: děkuju za taneček :D Tyhle šaty výjimečně ze sekáče nejsou (tedy stály asi 300 na Aukru), ale kabelka a boty jo (musím se polepšit a odpříště psát všechny původy a ceny hned do článku, ať se pak nemusí všichni ptát sólo). A ty kočkofotky miluju :))

Anonymní řekl(a)...

Kde se takové okno s kočičkou v Budějovicích nachází?? :) Nikde jsem ho zatím bohužel nepotkala...

žvejKačka řekl(a)...

přidávám se k názorům, že drdol drží, v práci si vždycky vzrazím do vlasů tužku a chlapi jsou z toho celý "hin" ;o))))
Jináč model krásnej, fotky s oknem Boží! a hrozně mě baví ta, kde vypadáš že jedeš po zábradlí ala Mach, když jede zvonit na Šebestovou ;o)))

Channah řekl(a)...

Anonymní: u slepého ramene, graffiti na zdi

žvejKačka: jsem si s sebou měla vzít Jonatána ;)

Lenka řekl(a)...

No fotit? V tom já nejsem zběhlík :D Napády by byly, ale nejsem si jista jestli bych fakt něco vymyslela. Jsem teprve začátečník a chystám se na fotografickou školu, takže možná zkusíme pozdějc, ale určitě se ozvu!! :) :) :)

Anonymní řekl(a)...

Moc Ti to slusi. Tvoje hrani me opravdu bavi. A Budejice jsou fotogenicke.:-) Tesim se na dalsi fotky. A mimochodem ty botky jsou proste skvele.

Channah řekl(a)...

Lenka: já taky nejsem žádná zběhlá modelína ;) Tak se kdyžtak ozvi...
Anonymní: děkuju! Tyhle botky jsou jedny z mých nejmilovanějších.

Lorelai řekl(a)...

Ty boty jsou opravdu krásné, kde jsi je sehnala?