31. 8. 2011

Pejskokočičí dort

Probírala jsem se v počítači spoustu fotek a vybrala několik takových, které jsem na blog nepoužila, ale zároveň je mi líto nechat je navěky uložené v archivu (ať už zip či rar).  

Tenhle příspěvek tedy bude směsí všeho možného - různých fotek a ještě různějších úvah. 

Zdravím slečnu na kole, která mě na ulici oslovila, a když mi začala v mozku nabíhat ona děsivá sekvence probírání známých tváří "kdo-to-proboha-je", zachránila mě pochválením blogu. Už je to tady, budu se asi muset pudrovat, i když vyběhnu ven se psem. Duševní vyšinutí ovšem nastane až ve chvíli, kdy začnu pudrovat i psa...

Všem, kdo sledují dramatický příběh mé ofiny: s konečnou platností potvrzuji, že brazilský keratin drží. Ofina se nekroutí, ani po zmoknutí, ani po umytí, ani nikdy :) Aby nebyla připláclá, vyfoukám ji vždy přes kulatý kartáč, ale to je vše, přátelé. Pokud tedy máte neposednou ofinu, doporučuji - brazilský keratin je sice drahý (na celé vlasy by mě prý stál cca 2500Kč), za ofinu jsem ale dala jen dvě stovky a účinek by měl vydržet 3-4 měsíce. 

Krutý vesmír mi opět připomněl, že fyzikální zákony platí pro všechny a že prostor své skříně k nafouknutí nepřemluvím (pokud má skříň zároveň zůstat zvenku stejná). Uvažuji proto o prodejní sekci blogu - ceny nebudou nijak závratné, ušetřím už tím, že nebudu muset rozšiřovat šatnu :)

To mě přivádí k dotazu na vás, mé čtenáře: co byste rádi na blogu četli a viděli, popřípadě co vám zde chybí? Podle reakcí budu do budoucna pamatovat na uvádění zdrojů a cen všech věcí a dle možností i na nafocení detailů kabelek a bot. Takže, co vás dál zajímá? Znáte to: ptejte se, na co chcete, já na co chci odpovím.

Odměna za vaši náročnou mozkovou činnost - slíbený pelmel fotek z archivu:


foto Petra Zušťáková

foto Veronika Balcarová

 foto Petr Louženský

 foto David Fencl 

foto Veronika Balcarová 

 foto japonský turista :) 
Na této fotce jsem se žvejKačkou, která je nejen autorkou fotek v několika příspěvcích, ale má i neocenitelné postřehy a nápady. A navíc je s ní při focení i probírání skříně legrace :)  Kači, děkuji!

10 komentářů:

žvejKačka řekl(a)...

Děkuji za milé místečko na této stránce a za srandu, kterou si při vytváření modelů a následném focení opravdu užijeme ;o)
Už se těším na naše další společné tvoření a na podzimní modely!!!
pac a pusu žvejKačka

žvejKačka řekl(a)...

mimochodem těch krásných fotek, které by si zasloužily zveřejnit je daleko a daleko víc... ;o))

Anonymní řekl(a)...

Jen publikujte, holky! Z Veselí máte materiálu na další skříň a minimálně pět blogů, tak šup sem s tím!!! ;o)))
Už se těším!
Iva

Anonymní řekl(a)...

nejvíc se mi líbí nápad prodejního blogu :-) jsem blázen do retro oblečení :D
Elena

Lucka řekl(a)...

Ty jsi z Jižních Čech? To je náhoda. Tak to jsi první bloggerka z JČ, kterou znám.:-)

Anonymní řekl(a)...

Jen chci za:
A)Pochválit!!!miluji módu a i když se retro neoblékám, tvůj styl se mi moc líbí a sluší ti.
B) Souhlasím s chválou keratinu, mám doma celou sadu, stála 2600, ale konečně mám poprvé za život účes, který drží a drží a drží....Mimochodem mám ze stejných stránek zakoupenu vodičku na podporu růstu řas a opět doporučuji...

Channah řekl(a)...

žvejKačka: všeho do času! ;)
Iva: to si piš, ty tři tašky z Veselí rozhodně nepřijdou vniveč!
Elena: na prodejní sekci se již pracuje
Lucka: tak tak, bydlím tam, kde by chtěl bydlet každý ;)
Anonymní: děkuju! A k ódě na keratin se připojuji do ryčného dvojhlasu!

Lucka řekl(a)...

A ve Veselí nebo v ČB? tak to jseme skorosousedky.:-) Já jsem ze Soběslavi.

sofijka řekl(a)...

moc se mi libi vetsina toho, co nosis, jen boty ne. vypada to, ze mas dost velky nohy a tenhle typ ti je jeste zvetsuje, podle me by ti vic slusela kulata spicka.

Channah řekl(a)...

Lucka : ČB přeci!
sofijka: 39 přeci není velká noha ;) A pokud mluvíš o těch bílých, tak ty víceméně kulatou špičku mají, tady je to vidět líp: http://3.bp.blogspot.com/-2zcWoHb50Sc/Til0k4K8n_I/AAAAAAAAAMA/bN_l5MRrmlc/s1600/IMG_1598.jpg