15. 8. 2011

Zpět do spodniček!

Už jsem vás dlouho neoblažila žádným spodničkovým modelem, tak jsem se rozhodla toto závažné opomenutí napravit. Model, který právě vchází na pomyslné molo, je opět z velké části sekáčový - šaty, boty a kabelka. Spodnička koupena ZDE, pásek po mamince, svetřík z Dubaje. Účes vytvořen pomocí pěnové žížaly (za pár šušňů můžete zakoupit ZDE ) a zasypán kytičkami z H&M.

Fotky má na svědomí Petr Louženský , který mi jejich zasláním způsobil těžké dilema. Obvykle jsem hyperkritická a mám při vybírání fotek opačný problém, ale tentokrát jsem se pořádně zapotila při jejich vyřazování. Možná vás tedy čeká ještě pokračování, protože mi bude líto nevyužitý zbytek nechat v počítačovém šuplíku.

K poslední fotce: představte si, že se po focení vracíte domů a najednou se před vámi zjeví starý Mini Cooper! Na střeše má britskou vlajku a pan majitel (poté, co ho vystopujete v blízké pražírně kávy) vám na prosbu o fotku řekne: "Ale jen si vlezte dovnitř, je odemčeno!" A, co je hlavní, po tomto zážitku se neprobudíte, ale máte důkaz v podobě rozjásané fotky.







8 komentářů:

trb řekl(a)...

já si snad budu muset koupit spodničku...

Anonymní řekl(a)...

Opět úžasné fotky!:) Chci být fotogenická. A chci být typ, který se bez obav může obléct do nařasené spodničky a takhle krásných šatů s úzkým pasem. Opět zasněně civím.:D Moc ti to sluší.

BlanketNoir řekl(a)...

Najs.

Misi řekl(a)...

...ty boty ale jsou....hmmm, krásný

Channah řekl(a)...

trb: jak to myslíš, snad?!? ;))
aliceingarden: BlanketNoir: děkuju!
Misi: a (ač to nevypadá) i pohodlný. Nemají rády jen chůzi ze shcodů a kulaté dlažební kostky :D

Anonymní řekl(a)...

Ohromně ti to sluší. Neuvažovala jsi někdy o ofině, mám pocit, že by ti to šlo. To holé čelo mě nějak ruší. Ale proti gustu...

Anonymní řekl(a)...

Mini Copper?!? Páni! Fotky jsou opravdu moc krásné! :)

Anonymní řekl(a)...

nádherný...teď jsem objevila tvůj blog a tolik barev a krásných šatů jsem dlouho neviděla...olala, :-) Lucie