23. 9. 2011

Mystická odhalení raného podzimu

To jsou věci - včera jsem usla v létě a probudila se na podzim. Vůbec je tenhle týden plný dramatických zvratů a mystických odhalení. Tak například jsem objevila, že charita je mnohem výhodnější než jakékoliv dluhopisy pana Kalouska a že dobrý skutek je vesmírem odměněn šaty od Dorothy Perkins. Nevěříte?

Počítejte se mnou: v jednom dni jsem investovala 40 korun do pana bezdomovce a 50 korun na budějický útulek. Po několika krocích jsem na chodníku našla dvoustovku. Tj. okamžitá návratnost přes 200%. Tím to ale zdaleka nekončí! Povzbuzena vesmírnou přízní jsem vlezla do nejbližšího sekáče a narazila na fungl nové šaty od Dorothy Perkins za 180Kč. 

Morální ponaučení: "Ten, kdo koná dobré skutky, získá šaty od Dorotky!"
  

Model pro první podzimní den: šaty - Dorothy Perkins (ne ty vesmírné, tyhle mám už asi rok z DP výprodeje); boty - Timeless (e-bay); kabelka, baret a šátek sekáč; brož po mamince; triko Reserved; pes - brněnský útulek. Foto Allia.



18 komentářů:

Sandra Kisić řekl(a)...

Bezvadný, miluju ty boty.

Ani řekl(a)...

Miluju celou tu kombinaci. Na ulici bych si asi ukroutila hlavu, potkat tě ;)

Anonymní řekl(a)...

Paráda. Moc ti to sluší:-)

Zuzka K řekl(a)...

krásný boty .. a ještě lepší pes!

Anonymní řekl(a)...

Tak poprvé napíšu, že nelíbí. Teda líbí se mi šaty, boty, ale něco z doplňků bych oddělala. Je toho moc. I když zvlášť je vše hezké. Někde jsem četla jakési doporučení z dob první republiky, že než žena odejde z domu, má sundat jeden šperk. Něco v tom duchu.
Ale nenechte se mnou pls znechutit. Jinak se mi Váš styl moc líbí. Je to jiné, než co dělají ostatní blogerky a Vy sama jste moc krásná.

If řekl(a)...

Ty boty jsou skvělý. Celkově se mi to líbí a teď to není myšleno jako urážka - vypadáš trochu jak letuška :-)

Lucka řekl(a)...

Letuška, přesně to mě napadlo.:-) Je to hezké, každý kousek sám o sobě je hezký. Ale dohromady mi to přijde lehce přeplácané. Vyměnila bych kabelku a nechala jen baret nebo jen šátek. Plusové body za pejska. Je rozkošný.:-)

Anonymní řekl(a)...

Věřím, že jsi neUSLA, ale USNULA. Čeština. Prosím.

Anonymní řekl(a)...

Jéé, ten pejsek! Dobře, přiznávám se, že jsme se dívala i na šaty, sluší ti, jenže ty jsi krásná sama o sobě, tobě sluší všechno...

Anonymní řekl(a)...

Tak s USNULA by to chtělo klid... už trochu přehnané hnidopišství. Obtížné jak masařka. Neříkám vyslovené hrubky. Jdi raději gramaticky onanovat na blogy, které si to vážně zaslouží.

Heather ♥ řekl(a)...

Já osobně bych asi sundala šátek, ale jinak je to perfektní.

Channah řekl(a)...

Děkuju moc za všechny reakce!

Anonymní 2: Asi jediné, co bych byla ochotna ubrat, jsou ty náušnice - šátek a baret s broží tam být prostě musí ;) Nicméně přísloví z první repubiky je skvostné!

Ivi: Letušku beru! Mám slabost pro uniformy a různé módní odkazy na ně.

Anonymní řekl(a)...

Jo ty náušnice alespoň. Totiž on i ten copánek a střapec na kabelce jsou takové zdobné prvky. Na druhou stranu lepší Vy s náušnicemi navrch než džínové stádo. Mimochodem vlastníte džíny? :) Napadla mě kacířská myšlenka, vyfoťte se jak by to nemělo vypadat :D Ale Vám by slušel i pytel... natož nějaké džíny.

Ani řekl(a)...

Letuškový dojem dělá šátek (což je myslím moc škoda, že dneska už mají šátky všichni spojené jen s letuškami), ale s tím baretem a upnutým střihem šatů je to celé takové military. A to se mi moc líbí.

Anonymní řekl(a)...

Když jsem si pročítala tvůj blog, tak jsem si říkala, holka, proč už nechodíš do sekáčů? Tak jsem o víkendu vyrazila a mám skvělé úlovky. Měli hezkou košili od Dorothy,ale neseděla mi, škoda. :-( Nicméně i tak jsem ti v duchu poděkovala za připomenutí, že i v sekáči se dají sehnat bezva kousky. :-) Lucie

Anonymní řekl(a)...

Ty boty....ááá! kde jsi k nim přišla? jsou úžasné!!

Channah řekl(a)...

Anonymní 1: džíny mám náhodou dvoje, chodím v nich jednou za uherský rok někam na chalupu a podobně... I když nevím, jestli je třeba se v nich extra fotit, stačí se postavit na ulici a rozhlédnout se kolem ;)

Ani: díky, já mám šátky velmi ráda, aktuálně se snažím najít zajímavé způsoby vázání

Anonymní 2: no vida, držím palce, nějaký hezký úlovek určitě čeká ;)

Anonymní 3: e-bay :) A nakonec jsem je měla zadarmo, protože paní prodejkyně uvedla chybný údaj a když jsem ji na to upozornila, trvala na vrácení všech peněz (i když jsem protestovala)

Anonymní řekl(a)...

chudak pejsek na posledni fotce, vypada jako by ho nekdo pred tim serezal :(