18. 11. 2011

Channah vs. Zima - 1:0

Už je to tak, rozhodla jsem se letos vyzvat zimu na souboj!

Zima zahajuje zápas přízemními mrazíky, inverzí a studeným větrem, je však odražena pěti vrstvami, za povšimnutí stojí zejména dvě svrchní: vlněný polární svetr a modrý trenčkot (ač na to nevypadá, je vypodšívkován). Zima se po počátečním neúspěchu rozhoduje nasadit doslova podpásový úder směřovaný na sukni, kde tuší slabinu. Je ale přemožena vlněnou látkou a podšívkou.

První poločas tak vyhrává Channah, zima je však po přestávce opět na koni (naštěstí ne na bílém) a útočí na modelčiny periferie. Channah zjevně podcenila domácí přípravu, zapomněla na rukavice! Odpovídá však na útok zimy nevídaným protitahem: půjčuje si jorkšíra slečny fotografky a zahřívá se o jeho kožich jako o štuclík. Channah tak první zápas vyhrává 1:0, uvidíme, jak si povede v celé nadcházející sezóně.

foto Lenka Adamová - http://adamova.deviantart.com/

Trenčkot Laura Ashley - ebay, 1 libra; svetr TCM - sekáč, 160Kč; sukně InWear - sekáč, 60Kč; kabelka - sekáč, 165Kč; boty Biviel - sekáč, 399Kč








8 komentářů:

Heather ♥ řekl(a)...

Teda sluší Vám to moc, krásně sladěno a gratuluji k výhře ;)!

Anonymní řekl(a)...

Kabát je nádherný! Ale vážně ti nebyla zima na nohy?

Anonymní řekl(a)...

neee, nohy se otuzuji naramne rychle. lodicky staci do prvniho snehu (zvladnou i centak, dva), akorat musi mit podzimni podrazku.
channah - prima model, barvy mezivalecneho nemecka... ale pin-up satky jsou pin-up satky.
zdravi celorocni nosicka sukni

Channah řekl(a)...

Audrey: děkuju a děkuju! ;)

Anonymní 1: na nohy ne - i když jsem zimomřivá, tak když je mi teplo na tělo, nohy nezebou...

Anonymní 2: tak tak... ;)

Anonymní řekl(a)...

Moc Vám to sluší. Na ulicích musíte zářit. I přes poměrně chladivou barvu kabátku pohled na Vás zahřeje :-)

Anonymní řekl(a)...

Zelená modrá, pro blázna dobrá, říká moje babička a má naprostou pravdu. Tahle kombinace barev vyžaduje, aby v tom člověk uměl chodit. To se ale o tomhle modýlku říct nedá. Sukně i svetr působí příliš usedle, boty jsou velké.

Heather ♥ řekl(a)...

Dobrý den, jelikož Váš blog sleduji a moc se mi líbí, jak se oblékáte, budu ráda za Váš názor na můj blog a poslední outfit. Případně pište do komentářů, děkuji, Audrey.

Anonymní řekl(a)...

Tu kabelku otevřeně závidím, přesně takové můžu a za tu cenu.. supr úlovek :-P

RobertaRight