11. 11. 2011

(skoro)džínová Channah

Již několikrát zde proběhl dotaz, zda vlastím džíny a následně i přání, abych se v nich vyfotila. Džíny vlastním, dokonce dvoje - v zásadě proti tomuto kusu oblečení nic nemám, jen je prostě nenosím celodenně a celoročně. Krásným příkladem toho, jak a hlavně kam se dají džíny vynést, je Jessica Quirk - s kostkovanou košilí, když jde jezdit ve Wyomingu na koních... :) 

Vážně jsem to zkusila - vytáhla jsem ze skříně džíny (tmavě modré, úzké, na dně) a oblékla si je ke svému oblíbenému pruhovanému svetru. A cítila jsem se divně. Tak jsem milé džíny uvrhla opět v nemilost a natáhla na sebe podobnou variantu, kterou ale narozdíl od džín opravdu občas nosím - tmavě modré manchestrové kalhoty. Tak tady mě máte v mé nejležérnější podobě: takhle lítám po městě, když jsem nastydlá / nesu balíky na poštu / zaspím a mám na oblečení 5-10 minut / posednou mě chmury / prostě se mi nechce. To abyste si nemysleli, že jsem jakési nadoblačné stvoření, které bez sukně a lokýnek na hlavě nejde ani vynést odpadky ;)

Kalhoty N. E - sekáč, 160Kč; svetr Atmosphere - sekáč, 160Kč; kožené boty na klínku - e-bay, 5 liber; taška Dorothy Perkins - výprodej, 17 liber; šátek - vietnamský obchod, 120Kč. Foto Allia.







13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tak to je hodně pěkný a hlavně ty boty mě dostaly :)) Jen škoda, že přesně tenhle šátek má dneska na krku skoro každá... :/

Jana řekl(a)...

No jo, milá Channah, jenomže Vy i v té skorodžínové zaspávací variantě vypadáte líp, než ta část populace, kterou kritizuje Ada. Chybí Vám kecky a hlavně nevěřím tomu, že byste si k tomu oblékla nějakou Adidas větrovku :p (Máte vůbec něco takového ve skříni? :) )

Anonymní řekl(a)...

Kéž by bylo víc takových! Co džíny vytáhnou jen výjmečně...

Lucka řekl(a)...

Taky nosím manžestráky, ale béžové, modré bych si neoblíkla. A souhlasí s tím šátkem. Fakt ho nosí všichni, přitom nechápu co je na něm tak úžasného....

Channah řekl(a)...

Anonymní: jj, s tím šátkem vím, opravdu ho nosí kdekdo - ale mně se prostě líbí, tak holt výjimečně nejsem třeskutě originální ;)

Jana: přiznávám se, kecky a Adidas větrovku nemám :´(

Lucka: proč modré ne? :)

Anonymní řekl(a)...

Nezvratný důkaz, že i ty džíny se dají nosit s elegancí.:)

Anonymní řekl(a)...

Botky a taška jsou perfektní!!!

Lucka řekl(a)...

Prostě proto, že mi to evokuje džíny.:) Takže já radši béžové, hnědé, popř. olivové. Stejně mám pocit, že mi modrá nesluší, ale na tobě vypadá perfektně. Až teď jsem si všimla té úžasné spony do vlasů... Krásná!!

Anonymní řekl(a)...

Spona je Flexi-8? Jaká velikost? Jak se s ní pracuje, neslézá (mně sleze z vlasů úplně vše :()

Channah řekl(a)...

Ano, je to ona, velikost Small - na mé jemné vlasy akorát. Neslézá, netahá, je lehká - prostě paráda.

verunka2201 řekl(a)...

Ta taška je úžasná, ale hlavně se chci optat na tu sponu - kde se dají takové pořídit? Už dlouho po tomhle typu pasu, ale nikde je nevida... :-(

Channah řekl(a)...

http://www.flexi8.com/ - koupila jsem ji, když měli poštovné zdarma. Ty spony nejsou nejlevnější, ale jsou dokonalé! Lehké, pružné, krásně vypadají a drží jak přibité.

verunka2201 řekl(a)...

Děkuju!
Páni, tam mají nádherné kousky! Achjoo, tak mám zase do čeho cpát peníze... jako by toho nebylo málo už teď :) Kde na to mám pořád brát?? :D