22. 12. 2011

Boj o přežití

Život je boj a vydobýt si svůj denní chléb stojí nějaké to úsilí - proto mám také pro jistotu zaměstnání hned několik. Když mě čeká perný den, vystrojím se ráno po vojensku. Protože ale mezi zbraněmi prý mlčí múzy, což nemohu riskovat, skončila jsem s vyzbrojováním jen u oblečení a v jádru zůstala čirý pacifista. (Pozorní čtenáři jistě poznali městskou verzi volnočasového modelu pro veverky.)

Kabát - sekáč, 290Kč, šála - sekáč, 60Kč; manchestráky - sekáč, 80Kč; kožené boty Timberland - sekáč, 430Kč; baret - sekáč, 30Kč; kabelka - sekáč, 290Kč; kožené rukavice - po babičce, 0Kč.




10 komentářů:

zejzen řekl(a)...

Tak to plně chápu a podporuji. :D Když se vzbudím s tím, že mám chuť nakopat kohokoliv do zadní části těla... projevím to i ošacením. Většinou army šaty. (ale né z army shopů... až moc ehm děvkoidní)

Channah řekl(a)...

Kde se dají sehnat pěkné army šaty? V tomhle oboru jsem nováček, ale uniformy se mi vždycky líbily, tak si nechám ráda poradit :) Hlavně ale žádné maskáče!

Anonymní řekl(a)...

Krásné foto, krásná modelka. Ikdyž sem nikdy neměla žlutou ráda, vy mě snad přesvědčíte o opaku :-D. Myslím, že mě nejde k obličeji, ale na kalhotách by mohla vypadat stejně dobře jako na vás. Hned mám barevnější den...

Markéta řekl(a)...

dobrý nápad :-)

Anonymní řekl(a)...

Působí to bachratě. hlavně ty kalhoty

zejzen řekl(a)...

V sekáčích samozřejmě. :-) Čas od času. Osobně vymetám jen sekáč v Teplicích a v Ústí nad Labem (opovažte se tam chodit!!! :D).

Anonymní řekl(a)...

Podobný kabát jsem si pořídila letos také, s hnědým páskem, a v kombinaci s černými hladkými koženými holínkami se v něm cítím skvěle - kultivovaný městský military styl přesně vyjadřuje moje rozpoložení. Jen ty doplňky už mi k tomu přijdou moc tvrdé - stylově i barvou.

Stáňa řekl(a)...

Úplně super! Je pravda, že kabelka by nemusela být lakovaná, ale i tak to patří k mým tvým (hehe) nejoblíbenějším modýlkům!

wacklodge řekl(a)...

To jsou tedy nádherné oblečení z army shopu . Vypadáš jako opravdová vojanda :-) Chtěla bych si taky takové jednou koupit. Neznáš nějaký eshop? Já jsem našla jediný, který by mi docela vyhovoval a to "armik.cz" neznáš ho? Nebo znáš lepší? :-) Děj mi vědět.

Tom Veselý řekl(a)...

No třeba hned pod tu první větu se velice rád podepíšu. Ono najít dneska takovou práci, díky které by se dal žít nějakým způsobem spokojený život není vůbec jednoduché. Právě proto jsem hrozně rád, že teď toto řešit nemusím. Před pár lety jsem totiž začal s podnikáním a i přes to, že v začátcích jsem to měl hodně těžké, tak se mi teď daří. Dokonce natolik, že teď přemýšlím nad tím, jestli by se mi nevyplatilo založení s.r.o.