12. 12. 2011

Dobré hlášky zlaté vážky

Byl to v každém případě pamětihodný večer - setkání bývalých i současných studentů a kantorů k výročí 40 let od založení gymnázia Jírovcova, které jsem měla to potěšení navštěvovat. Od sedmi hodin večer do dvou hodin následujícího dne jsem získala mnoho zajímavých poznatků: jak souvisí zánik říše římské s Evropskou unií, kolik stojí tepláky profesora Šauera, co je to Grooveshark (mimochodem doporučuji, jde o "chytré" internetové rádio, které Vám namíchá koktejl hudby dle vašeho vkusu) a že zatímco u bývalých spolužáků je náročné vstřebat všechny novinky, bývalí kantoři zůstali stále stejní. Obdržela jsem jeden kompliment na blog od neznámého gentlemana a originální reakci na svůj přívěšek. Předcházelo jí malé přeslechnutí - slečna poznamenala, že mám "dobrou vážku" a její partner chtěl ode mě hned tu "dobrou hlášku" slyšet. 

Protože je ale toto internetové území věnováno módě, asi víc než gymnaziální drby vás zajímají šaty. Nuže, tady je máte: koktejlky Dorothy Perkins (25 liber), kožené taneční boty e-bay (38 dolarů), kabelka sekáč (45Kč), vážka a náušnice Takko (90 a 65Kč).






Ještě video k účesu - je nesmírně jednoduchý a k antickému střihu šatů mi přišel vhod:

7 komentářů:

Alena Petrikova řekl(a)...

Nádhera - úplná princezna!?:-)
Zbožňuji tuhle barvu!

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, ta vážka je úžasná, hádám, že jsi ji asi kupovala už dávno a letos bych ji asi nesehnala?
Kristýna

Holka Fazolka řekl(a)...

Ten účes je úžasný.. hned jak jsem ho videla, musela jsem si ho zkusit udělat a už se nebudu muset trápit, co si udělám s hlavou na páteční večer. Díky :-)

Channah řekl(a)...

Alena Petrikova: ;)

Kristýna: koupila jsem ji myslím v létě ve výprodeji... ale oni tam mají (i v těch výprodejích) čas od času opravdu pěkné věci, až mě to vždycky překvapí

Nikola: není zač :) Taky mě nadchnul, vypadá zároveň noblesně i rozevlátě a hlavně si ho dokážu vytvořit sama během pěti minut - prostě skvost :))

Anonymní řekl(a)...

Ten účes! Díky, díky, díky, díky

verunka2201 řekl(a)...

Mám ráda tenhle druh šperků, jako je ta vážka a naušničky, a ve výprodejích se toho opravdu dá sehnat spousta :)
V každém případě děkuji za video k účesu, tohle bych mohla zvládnout sama a dokonce by mi to mohlo i držet! (Což se normálně na mých ultrahladkých a ultrajemných vlasech nestává). Díky a jen houšť! :)

Channah řekl(a)...

Veronika: přesně tak, jeden z mála účesů, který na hladkých a jemných vlasech (vítej do klubu!) drží