14. 12. 2011

Novinky v bazaru a otázkovník

I vy Dvě kočičky! Včera jsem šla na pravidelnou kontrolu a odcházela s pudrově růžovým retro kabátem a žloutkově žlutou kabelkou... Ale kam to má nebohá Channah všechno dávat, a co je ještě důležitější, kde na to má brát? Podnikla jsem proto menší čistku v šatníku a přidala pár věcí (byť s některými bylo loučení těžké) do bazárku:

http://nebezem.rajce.idnes.cz/bazar_mezi_nebem_a_zemi

 

Ale z jiného soudku: máte na mě či blog nějaký dotaz? Dostávám do komentářů a mailu spoustu otázek, rozhodla jsem se tedy napsat jeden souhrnný "odpovědní" příspěvek. Tak do toho, můžete se ptát na cokoliv, stejně odpovím jen na to, na co chci :)

8 komentářů:

Lucka řekl(a)...

Doufám, že nám kabátek ukážeš! Růžový scháním už dlouho, tak se snad inspiruju.:)

Marfa řekl(a)...

prečo žiješ v čechách a máš topánky aj oblečenie o číslo menšie? lebo inak by si na mne zarobila :) vybielila by som tvoj bazár hneď! takto mi ostávajú len naše, slovenské sekáče

Ivča řekl(a)...

Jojo, Tvoje velikost 36 je fakt k naštvání, taky bych si vybrala, kdybych měla v pase 72cm. Takhle mi z oblečení zbývá maximálně šála... Na šaty, co "obtečou" postavu, se radši ani nekoukám, neb mám vskutku dost materiálu k obtékání ;o)

Anonymní řekl(a)...

Prosím, jak si můžu zamluvit tu bazárkovou košili?? (košile HM, vel. 40, délka 62cm, 80Kč). moc bych jí chtěla :-) ... Káč.

Jana řekl(a)...

Ach ne, ne, NEEE!!!!!!! Proč jsou ty úžasné šatičky od Dorotky už zamluvené?!?!? :( Mé srdce krvácí!!!

Povídka řekl(a)...

ahoj! pokud se ti neprodaly tyhle šaty, já si je klidně vezmu ! http://nebezem.rajce.idnes.cz/bazar_mezi_nebem_a_zemi#foto_090.jpg

Povídka řekl(a)...

ty modré šatky ještě máš? http://nebezem.rajce.idnes.cz/bazar_mezi_nebem_a_zemi#foto_090.jpg

Channah řekl(a)...

Hedviko, tak šaty jsou volné, slečna se mi už neozvala... piš na nebezem@seznam.cz :)