4. 10. 2012

Blogové Reflexe

Včera vyšel na webu Reflexu rozhovor se mnou (doplněný fotogalerií a videem) - najít ho můžete zde:

http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/48013/100-1-rafinovany-zpusob-jak-zenam-zvednout-sukni-ceska-blogerka-obdivuje-retro-obleceni-a-bojuje-za-ladne-zenske-krivky.html

(Je vždycky divné vidět sama sebe na videu - celou dobu jsem přemýšlela, jestli opravdu pořád tolik mrkám :))


15 komentářů:

Sabina řekl(a)...

Pěkné, gratuluju :)

Anonymní řekl(a)...

Rovněž gratuluji. Povedený rozhovor, krásné šaty i hlas. Přeji ještě spoustu blogových úspěchů a hlavně mnoho inspirovaných čtenářek. ;-)
Adivey

Anonymní řekl(a)...

Grauluji a stale vice fandim!!!! A jinak k Vasemu nazoru o odvaze dnesnich ceskych zen k obleceni si sukne ci satu, mohu pouze souhlasit. Mne jako matkou 2 holcicek casto napada, ze dnesni divky a zeny jsou ci byly ochuzeny o inspiraci svymi matkami. Jestlize matka chodi v jeans a sporovni bunde a vrcholem elegance je jeans sukne ci plazove bavlnene lowcost saty, co muzeme cekat od jejich dcer?!Nutno podotknout, ze me princezny 1,5 a 3 roky si sami voli odev a nejcasteji jsou tu "kukynky" ci saty a zenske fluidum je u nich tudiz zcela markantni.... Veronika

Unknown řekl(a)...

Ty jo, gratuluji! Článek jsem přečetla jedním dechem, video si nechám na doma :)

Anonymní řekl(a)...

Gratuluju! Moc pěkný rozhovor i video :o)
Vendula

Hanna 6 řekl(a)...

Milá Channah, tvůj blog sleduji již delší dobu, líbí se mi tvůj přístup k retru a jsou mi sympatické tvé názory na oblékání. Módu dob minulých mám ráda pro kvalitu ušití i materiálu. Dokonce pořádáme přehlídky právě z takovýchto pokladů. Pokud by jsi se chtěla zúčastnit jako modelka, rádi tě uvítáme. Hana

Channah řekl(a)...

Moc děkuju za komentáře, mám radost :)

Hana: Určitě dej vědět, až budete pořádat další akci, pokud budu mít čas, ráda se zúčastním!

giveaway.cz řekl(a)...

Chodím na tento blog nakouknout pravidelně a když jsem se teď v rozhovoru dočetla tvůj věk, tak jen musím připsat kompliment, tipovala jsem ti maximálně 25 :-)

Kin

Hanna 6 řekl(a)...

To je dobrá zpráva, tak zkouším štěstí 20.10. 12, zámek Sychrov, a je to pro dobrou věc (pro Dětský domov Mladá Boleslav)

Unknown řekl(a)...

Zajímavý rozhovor, nejpřekvapivější je tvůj věk - vždycky jsem si říkala, že budeš asi v mém věku, ale jsi o 10 let starší :-)

Anonymní řekl(a)...

Připojím se do debaty o věku. Já bych Channah naopak hádala víc. Ne kvůli vzhledu, to vůbec, ale co všechno už stihla - dokončit VŠ, učit, cestovat, vybudovat kariéru tanečnice... Ale přiznám, že když jsem loni vygooglila skrz vítěznou núbii taneční stránky a pak i jazykově-kurzovou stránku Channah a zjistila tam její věk, taky jsem byla překvapená.
A Channah, měla bys už začít stárnou i vizuálně. Nikoli kvůli nám ostatním, kteří pak vypadáme příšerně a vůbec nezávidíme, ale proto, že jinak se tou elegantní důchodkyní nestaneš. ;-))
Spamující Adivey

Unknown řekl(a)...

Gratuluju! To je velký úspěch! Moc Ti to sluší (i když to mrkání je šílené, ale kamera je prostě mrcha...) a působíš v rozhovoru (stejně jako na blogu) velmi inteligentně. Třeba začne kvůli tobě nosit sukně a šaty více slečen a žen... Veronika

Anonymní řekl(a)...

Krásný blog a velmi pěkný rozhovor, gratuluju a přidávám se k zástupu fanynek. Sukně a šaty jsou pomalu mým poznávacím znamením, škoda že všechny tipy na dobré sekáče jsou v oblasti ČB a ne na Liberecku (nechceš se přestěhovat?), alespoň plně využívám odkazy na e-bay. A až zhubnu ještě jednu konfekční velikost, přidám se do "potravního řetězce" na překup ošacení, už se těším na další várku. A na další Tvoje krásné inspirační fotky.Denule

Channah řekl(a)...

Hana 6: prosím napiš mi na mail nebezem@seznam.cz - 20.10. bouhužel nemůžu, jsem v Teplicích. Pokud ale bude termínů v budoucnu víc, snad se do jednoho společně strefíme!

giveaway.cz, Roseline Flower, Adivey: Mé dámy, děkuji, dospěla jsem konečně do věku, kdy mě tipování o 10 let míň potěší... Když mi ve 14 okolí tipovalo 10, trpěla jsem jako (dospívající) zvíře. Mimochodem mě nedávno pobavila slečna, která mi chtěla vytknout, jak nemožně staromódně se oblékám, a tak mi pohoršeně řekla: "Vždyť takhle vypadáš tak na třicet!"

Veronika: Děkuju! Každá sukně dobrá ;)

Denule: Moc děkuji, v brzké době chystám do bazaru novou nálož!

Anonymní řekl(a)...

Mně bohužel video píše že není dostupné. Nějaký alternativní link?